Hoe Een Batterij Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Batterij Te Flashen?
Hoe Een Batterij Te Flashen?

Video: Hoe Een Batterij Te Flashen?

Video: Hoe Een Batterij Te Flashen?
Video: how to flash android phone || non removable battery || how to use sp flash tool 2024, Mei
Anonim

Een set bestaande uit een flashkaart en een originele batterij wordt gebruikt voor het flashen van Sony PlayStation Portable consoles. Zorg er op het moment van de firmware voor dat de garantieperiode voor het apparaat is verlopen.

Hoe een batterij te flashen?
Hoe een batterij te flashen?

Noodzakelijk

  • - een programma voor het knipperen van de batterij;
  • - originele batterij;
  • - geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Koop een originele PlayStation Portable-batterij in winkels in je stad. Als er geen beschikbaar is, koop dan voor de eerste keer een nep-Chinees en voer het flitsen uit met degene die bij de kit is geleverd. Gebruik ze in geen geval voor het omgekeerde doel, u loopt het risico het apparaat onherroepelijk te beschadigen. Houd er rekening mee dat de geheugenkaart ook origineel moet zijn.

Stap 2

Download PSP Pandora Deluxe-software. Installeer het gedownloade programma op uw computer en voer het uit door eerst de geheugenkaart met een kaartlezer op de USB-poort van de computer aan te sluiten.

Stap 3

Sla de firmware op door deze eerst te laden met behulp van de basismenufuncties. Download en pak het Hellcat Pandora Installer-archief uit, waarmee u uw batterij kunt voorbereiden op het flashen van uw console.

Stap 4

Open het Hellcat Pandora-installatieprogramma, kopieer de inhoud van de pan3xx-map naar de gamedirectory in het geheugen van uw console. Voer het programma al uit vanaf de gameconsole. Ga naar het menu Batterijopties en kies vervolgens de actie Pandora maken batterij.

Stap 5

Schakel de settopbox uit en verwijder de batterij. Plaats vervolgens de flashkaart in het apparaat terwijl u de knop "Omhoog" ingedrukt houdt en plaats de batterij terug op zijn oorspronkelijke plaats. Flash het apparaat opnieuw vanuit het "Pandora"-menu dat op je scherm verschijnt, gebruik hiervoor de opdracht Installeren.

Stap 6

Zorg er bij het uitvoeren van manipulaties met de batterij voor dat de lading voldoende is om het apparaat opnieuw te flitsen. Probeer ook de gedownloade bestanden op virussen te controleren, aangezien deze vaak draagbare apparaten beschadigen. Flash het Pandora-voorvoegsel niet opnieuw als het nog onder de fabrieks- of verkopersgarantie valt.

Aanbevolen: