Een Telefoonnummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Bellen
Een Telefoonnummer Bellen

Video: Een Telefoonnummer Bellen

Video: Een Telefoonnummer Bellen
Video: BEL DIT NUMMER NOOIT OM 3 UUR SNACHTS! *GEVAARLIJK* 2024, Mei
Anonim

Meestal zijn er geen problemen met het kiezen van een telefoonnummer. Maar gezien het feit dat er nu veel nieuwe technische middelen zijn, tegen de achtergrond waarvan oude apparaten buiten gebruik raken, moet je je kostbare tijd besteden aan het "op orde brengen van de relatie" met verschillende apparaten.

Een telefoonnummer bellen
Een telefoonnummer bellen

instructies:

Stap 1

Het is heel goed mogelijk dat je in sommige huizen nog steeds oude apparaten tegenkomt, waar in plaats van knoppen een cirkel is, en je moet eraan draaien om een telefoonnummer te bellen. Misschien zullen mensen die in dit huis wonen verontwaardigd zijn en zeggen dat zo'n telefoon helemaal niet oud is. Hoe dan ook, het principe van het werken met dergelijke telefoons is eenvoudig: je neemt de telefoon op en begint de cirkel te draaien, waarbij je stopt bij de nummers die je nodig hebt. Wanneer je vinger stopt, til je hem gewoon uit het gat en de cirkel keert terug naar zijn oorspronkelijke positie. U hoeft geen enkele knop in te drukken: zodra u stopt met het kiezen van het nummer, wordt u doorverbonden met de abonnee.

Stap 2

De tweede methode is zowel geschikt voor draagbare handsets of telefoons met toetsen als voor mobiele telefoons. Je voert het nummer in (het wordt weergegeven op het display) en drukt op een speciale knop, bij het signaal waarvan de oproep begint. In het geval van sommige apparaten zijn dergelijke knoppen groen gemarkeerd, in het geval van andere bevinden ze zich gewoon op een speciale manier. U kunt in de instructies of bij de eigenaar van de telefoon lezen waar u op moet drukken. Ook komt de belknop meestal overeen met de knop voor het annuleren van oproepen, de standaardkleur is rood.

Stap 3

Er is een nog handiger optie: het telefoonboek. Niet in de vorm van een notitieboekje natuurlijk, maar in de vorm van notities in een mobiele telefoon of in een telefoontoestel. Het voordeel van zo'n systeem is dat je niet elke keer een hele hoop cijfers hoeft in te voeren en daar je kostbare tijd aan verspilt. Het nadeel is dat je het nummer dat je nodig hebt gemakkelijk kunt vergeten en niet meer kunt onthouden als je mobiele telefoon gaat zitten en je iemand wilt bellen vanuit de cel van iemand anders.

Stap 4

Bij het werken met telefooncellen kunnen zich moeilijkheden voordoen. Nu gebruiken natuurlijk maar weinig mensen ze, aangezien veel (zo niet alle) al een mobiele telefoon hebben. Maar soms kan het bijvoorbeeld in het buitenland duur zijn om mobiel-naar-mobiel te bellen en is toegang tot internetdiensten waarmee u thuis kunt bereiken niet altijd beschikbaar. In dit geval is het goedkoper en handiger om te bellen vanaf een telefoontoestel, dat in sommige landen beschikbaar is. Je koopt een kaart, steekt deze in het apparaat en neemt het telefoonnummer op. Eerst wordt de landcode ingevoerd, dan het netnummer en pas daarna - het abonneenummer rechtstreeks. Ook worden de kiesfuncties bepaald door de functies van het apparaat zelf.

Aanbevolen: