Hoe De Tweede Regel Op MTS In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tweede Regel Op MTS In Te Schakelen
Hoe De Tweede Regel Op MTS In Te Schakelen

Video: Hoe De Tweede Regel Op MTS In Te Schakelen

Video: Hoe De Tweede Regel Op MTS In Te Schakelen
Video: LEREN SCHAKEN MET MEESTER JUUL 2024, Mei
Anonim

Op de officiële MTS-portal vindt u geen informatie over het inschakelen van de tweede regel op uw telefoon. Dit komt doordat abonnees die in 2009 en later een contract hebben getekend deze functie automatisch hebben ingeschakeld. Maakt u al meer dan drie jaar gebruik van MTS-diensten, dan kunt u zelf de tweede lijn aansluiten.

Hoe de tweede regel op MTS in te schakelen
Hoe de tweede regel op MTS in te schakelen

Noodzakelijk

  • - telefoon
  • - MTS-simkaart

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van je mobiele telefoon en selecteer "Instellingen". Zoek het tabblad 'Oproepen' erin. Scroll totdat Wisselgesprek op het scherm verschijnt - selecteer deze optie. Er wordt een nieuw venster geopend met de functies "Inschakelen", "Annuleren", "Status". Klik op Inschakelen. Op het scherm verschijnt “Verzoek in uitvoering”. De telefoon zal u op de hoogte stellen van een positief resultaat met de zin "Oproep in wacht is ingeschakeld".

Stap 2

Als gevolg van het inschakelen van de tweede MTS-lijn via de telefooninstellingen, werd het bericht "Mislukt" / "Oproep in wacht niet inbegrepen" ontvangen. Deze situatie kan verschillende redenen hebben gehad. Eerst probeerde u een activering buiten de dekking. Ten tweede: het uitvoeren van het verzoek, de operator "hangt". Ten derde: telefoonstoring.

Stap 3

Wacht even, verander de locatie of start je telefoon opnieuw op. Probeer het opnieuw nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid. In geval van herhaald falen - zie 4

Stap 4

Activeer de service via een opdrachtverzoek in MTS. Kies * 43 # en druk op bellen. Uw nummer wordt automatisch gekoppeld aan de gewenste functie en het systeem zal u hiervan direct op de hoogte stellen.

Aanbevolen: