Hoe Sirius In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Sirius In Te Stellen
Hoe Sirius In Te Stellen

Video: Hoe Sirius In Te Stellen

Video: Hoe Sirius In Te Stellen
Video: Elite: Dangerous Получение разрешения на Сириус 2024, Mei
Anonim

Bij het zelf installeren van een schotelantenne worden velen geconfronteerd met het probleem van het afstemmen van het signaal op de Sirius-satelliet. Deze satelliet zendt zenders uit die bestemd zijn voor de Scandinavische en Baltische landen. Voor een betrouwbaar signaal moet u zijn positie in een baan om de aarde weten en de juiste antennemaat kiezen.

Hoe Sirius in te stellen
Hoe Sirius in te stellen

instructies:

Stap 1

Koop alle benodigde onderdelen voor het installeren van een satellietschotel: een schotel, een converter, een satellietontvanger, een verbindingskabel en andere kleine bevestigingsmiddelen. Om een optimaal signaal van de Sirius-satelliet te krijgen, moet je een schotel met een diameter van 1,2 m oppakken.

Stap 2

Installeer een muurbevestiging voor de structuur van de satellietschotel. Het moet rechtop en stabiel genoeg zijn. Monteer de satellietschotel en bevestig de converter in het midden van de boog. Het moet naar de Sirius-satelliet worden gedraaid. Het bevindt zich op 5 graden oosterlengte.

Stap 3

Om dit te bepalen, kun je een kompas of een speciaal apparaat gebruiken om de locatie van satellieten te bepalen. Nadat de converter in de gewenste positie is geïnstalleerd, moeten alle elementen van de schotelantenne stevig worden vastgedraaid, zodat bij harde wind of andere acties de positie niet verdwaalt. Leid de aansluitdraden.

Stap 4

Sluit de kabel van de converter aan op ingang 1 van de DiSEqC schakelaar om het signaal naar de Sirius satelliet in te stellen. Vanaf de uitgang van deze schakelaar moet je een kabel naar de ingang van de ontvanger leiden. Stem daarna de apparatuur af op de gewenste satelliet. Sluit hiervoor de receiver aan op je tv en zet beide apparaten aan.

Stap 5

Ga naar het hoofdmenu van de instellingen van de satelliettuner. Ga naar Antenne-installatiemodus en selecteer Handmatig zoeken. Stel de frequentie in op 11.766 GHz, markeer de horizontale polarisatie met de letter H (Latijn) en stel het debiet in op 27500 SR.

Stap 6

Zet de schotelantenne rechtop. Vanaf dit punt moet u de installatiestappen samen uitvoeren. Een persoon draait de schotel en de tweede bewaakt de kwaliteit van het satellietsignaal. Het is noodzakelijk om te focussen op indicatoren als sterkte en kwaliteit. Bereik de maximale signaalwaarde en ga naar de "Scan"-modus. Als het instellen van de Sirius-satelliet is gelukt, verschijnt de bijbehorende zenderlijst.

Aanbevolen: