Hoe De Driekleurige Plaat Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Driekleurige Plaat Te Installeren?
Hoe De Driekleurige Plaat Te Installeren?

Video: Hoe De Driekleurige Plaat Te Installeren?

Video: Hoe De Driekleurige Plaat Te Installeren?
Video: Hoe een lamp ophangen? 2024, Mei
Anonim

Tricolor TV is de grootste aanbieder van satelliettelevisie in Rusland. Het biedt zijn klanten digitale tv-uitzendingen in heel Rusland. De voordelen van het Tricolor-project zijn onder meer een groot pakket zenders zonder maandelijkse vergoeding, waar andere satelliettelevisie-exploitanten niet op kunnen bogen. U kunt de plaat met uw eigen handen installeren, het belangrijkste is om de volgorde van installatiewerkzaamheden te volgen.

Hoe een plaat te installeren?
Hoe een plaat te installeren?

Noodzakelijk

  • - Sleutel voor 10;
  • - sleutel voor 13;
  • - ankerbouten;
  • - houthoenders met deuvels;
  • - isolatieband.

instructies:

Stap 1

De installatie van de Tricolor begint met de montage van de plaat zelf. Dit dient te gebeuren in overeenstemming met de instructies die bij de antenne zijn geleverd. Als het om de een of andere reden afwezig is, bekijk dan de schotels die op naburige huizen zijn geïnstalleerd, en monteer volgens hun principe uw antenne.

Stap 2

Bepaal nu waar je het bord neerzet. Alle satellieten bevinden zich boven de evenaar. Voor Rusland is het aan de zuidkant, wat betekent dat de antenne naar het zuiden moet worden gericht. In dit geval is het helemaal niet nodig dat de ramen strikt naar het zuiden kijken. Het is voldoende dat het eenvoudig zichtbaar is en niet wordt belemmerd door hoge bomen en aangrenzende gebouwen.

Stap 3

Meestal wordt de plaat buiten het raam geïnstalleerd. Bevestig hiervoor de beugel waar de schotelantenne aan komt te hangen. De bevestiging kan het beste gebeuren met ankerbouten of houthoenders met pluggen, waarvan de diameter kan variëren van 10 tot 14 mm. Gebruik voor meer veiligheid alle gaten voor de bevestiging.

Stap 4

Schroef nu de op de antenne gemonteerde converter aan beide zijden op de draad, die u in de kit met de plaat vindt. Schroef het ene uiteinde van de draad op de converter en sluit het andere uiteinde aan op de satellietontvanger in de LNB IN-connector.

Stap 5

Daarna kun je de schotelantenne zelf ophangen. Draai hiervoor de moeren verticaal en horizontaal vast, maar niet volledig. Dit is nodig om de plaat met weinig moeite te kunnen verplaatsen. Tegelijkertijd mag het niet van de bevestigingsmiddelen vliegen.

Stap 6

Sluit vervolgens de ontvanger aan op de tv en begin de plaat naar het zuiden te verplaatsen. De antenne moet soepel en zonder schokken worden bewogen en op dit moment moet u de ontvanger in de gaten houden. Zodra u een signaal krijgt, draait u alle moeren op het bekken vast. Zoek daarna in de automatische modus naar alle zenders van de satelliet.

Aanbevolen: