Hoe Het IPhone-firmwarenummer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het IPhone-firmwarenummer Te Vinden
Hoe Het IPhone-firmwarenummer Te Vinden

Video: Hoe Het IPhone-firmwarenummer Te Vinden

Video: Hoe Het IPhone-firmwarenummer Te Vinden
Video: How to identify and download firmware for your iOS device 2024, Mei
Anonim

Om je iPhone te reflashen of om erachter te komen of een nieuw spel of programma er geschikt voor is, moet je het firmwarenummer van het apparaat weten. Het is heel goed mogelijk om dit zelf te doen.

Hoe het iPhone-firmwarenummer te vinden
Hoe het iPhone-firmwarenummer te vinden

instructies:

Stap 1

Om het firmwarenummer te achterhalen, selecteert u de map "Instellingen" in het hoofdmenu van de iPhone (of Instellingen in de Engelse versie). Vanuit deze map - de functie "Algemeen" (of Algemeen), selecteer vervolgens het tabblad "Over de telefoon" (Over). Hierin bevinden zich de gegevens die u nodig hebt, en bovendien het serienummer van de iPhone, dat ook nodig is om verschillende manipulaties met de iPhone uit te voeren.

Stap 2

Als de telefoon helemaal nieuw is en nog niet eens is geactiveerd, kunt u het volgende doen: u moet het alarmnummer * 3001 # 12345 # * invoeren met het toetsenbord en op de belknop drukken. Zelfs in een niet-geactiveerd model verschijnt een servicemenu op het scherm - een lijst met informatie die erover te vinden is. Het is noodzakelijk om de versiepositie te selecteren, waarin een bepaalde reeks cijfers wordt aangegeven, waarmee u het iPhone-firmwarenummer kunt ontcijferen. Dus als de reeks cijfers in de firmwareversie begint vanaf 04/04/05 …, dan is de firmwareversie op de iPhone 1.1.4, als 04.03 ….. - dan 1.1.3, enz., maar als er nummers zichtbaar zijn op het scherm 03……, dan is de versie met het nummer 1.0.2 in de smartphone geïnstalleerd.

Stap 3

Bovendien helpt het u indirect om meer te weten te komen over de firmware, als de telefoon niet is geflitst na aankoop in de salon, het serienummer van de telefoon. In het serienummer 3 geeft het nummer het jaar aan, en 4 en 5 - de week van de release van het apparaat gedurende het jaar. Dit wetende, is het gemakkelijk om informatie te vinden over welk officieel versienummer destijds werd gebruikt voor installatie in de fabriek.

Stap 4

U kunt de firmwareversie ook controleren met uw computer. Synchroniseer met uw pc-iPhone en ga vervolgens naar iTunes. In de subsectie "Apparaat" moet u uw iPhone-model selecteren, waarna u het item "Softwareversie" moet vinden in de informatie die verschijnt. De opgegeven gegevens zijn de versie van de firmware van de smartphone. U kunt daar ook updaten als u een nieuwere versie van de firmware nodig heeft.

Aanbevolen: