Hoe Microschakelingen Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Microschakelingen Te Flashen
Hoe Microschakelingen Te Flashen

Video: Hoe Microschakelingen Te Flashen

Video: Hoe Microschakelingen Te Flashen
Video: Hoe Carpass van CD30 OPEL-radio te verwijderen? 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om microschakelingen te flashen. In de regel zijn al deze methoden vergelijkbaar in principe en volgorde van acties. Meestal is een knipperende microschakeling van mobiele telefoons vereist. Dit wordt gedaan om de kenmerken van het apparaat enigszins ten goede te veranderen.

Hoe microschakelingen te flashen
Hoe microschakelingen te flashen

instructies:

Stap 1

Firmware verwijst naar het opnieuw installeren van oude of het installeren van bijgewerkte software op een mobiele telefoon of ander apparaat.

Om een telefoonmicroschakeling te flashen, hebt u nodig: een pc met internettoegang of een medium waarop nieuwe software is opgenomen, de telefoon zelf, een kabel om hem op een computer aan te sluiten (deze wordt meestal meegeleverd met de telefoon of kan apart worden gekocht in een mobiele telefoonwinkel). verbinding of een computerwinkel), evenals een schijf met een programma om dit telefoonmodel te synchroniseren met een computer.

Stap 2

Zorg ervoor dat je van tevoren nieuwe software hebt die bij je telefoonmodel past. Het kan worden gekocht in gespecialiseerde winkels, maar als dit niet lukt, downloadt u de software gewoon van internet.

Stap 3

Vervolgens moet u uw telefoon met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Steek hiervoor de kabel in de ingangen en selecteer de optie PC suite in de telefooninstellingen.

Stap 4

Nadat de computer nieuwe hardware heeft gedetecteerd, voert u het synchronisatieprogramma voor uw telefoon en pc uit. Vervolgens moet u in het synchronisatieprogramma het tabblad "software-update" vinden en erop klikken. U wordt gevraagd de software bij te werken via internet of een andere bron. Kies voor het laatste.

Stap 5

Geef in de regel "Pad" de locatie aan van uw nieuwe software die u van tevoren van internet hebt gedownload of op schijf hebt gekocht.

Stap 6

Sluit vervolgens het synchronisatieprogramma en klik in de rechterbenedenhoek van het bureaublad op de knop "Hardware veilig verwijderen". Kies het gewenste apparaat - uw telefoon. Na dit alles kunt u de USB-kabel loskoppelen van de pc en telefoon.

Stap 7

Zet nu je telefoon aan. Als u de software op uw telefoon heeft bijgewerkt om bijvoorbeeld het apparaat te "verversen", dan zult u in de belangrijkste parameters nauwelijks wijzigingen zien. Maar als de versie van de software die je in het bord hebt ingebed is bijgewerkt, dan zal je apparaat zeker sneller werken en mogelijk zullen er nieuwe functies in verschijnen.

Stap 8

Op dezelfde manier kun je de microschakeling van bijna elk apparaat met software flashen, als het op een pc kan worden aangesloten. Het enige verschil is dat je de software en het synchronisatieprogramma moet vinden die bij dit apparaat passen, niet de telefoon.

Aanbevolen: