Hoe U Uw Kabelontvanger Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Kabelontvanger Instelt
Hoe U Uw Kabelontvanger Instelt

Video: Hoe U Uw Kabelontvanger Instelt

Video: Hoe U Uw Kabelontvanger Instelt
Video: Installatie HUMAX 2024, Mei
Anonim

De ontvanger wordt geconfigureerd met behulp van de afstandsbediening. Na het inschakelen van het apparaat is het noodzakelijk om de gewenste menu-items te selecteren en de programmaparameters in te stellen. In principe zijn de voorzieningen voor alle kabelontvangers vergelijkbaar, maar de nuances zijn te lezen in de technische handleiding van het model dat je hebt gekocht.

Hoe u uw kabelontvanger instelt
Hoe u uw kabelontvanger instelt

Noodzakelijk

Ontvanger, afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Zet de ontvanger aan en zoek de Menu-knop op de afstandsbediening. Klik op deze knop. Er verschijnt een lijst met items. Voer het item "Installatie" in en klik op OK.

Hoe u uw kabelontvanger instelt
Hoe u uw kabelontvanger instelt

Stap 2

Ga daarna naar het submenu-item "Fabrieksinstellingen" en klik op OK. De vraag "Gegevens resetten?" verschijnt op het scherm. Het moet positief worden beantwoord. De ontvanger wordt gereset en teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Zet dan de ontvanger uit. Tijdens het afsluiten worden alle eerder gemaakte instellingen volledig gewist.

Stap 3

Zet de ontvanger weer aan. Er verschijnt een menu in het Engels. Selecteer Systeeminstelling in het menu en druk op OK. Zoek in de lijst die verschijnt de taalinstelling en klik op OK. Selecteer voor alle submenu's Russisch door de pijlen op de afstandsbediening te verplaatsen.

Stap 4

Druk na het instellen van de taal eenmaal op de knop Exit op de afstandsbediening. Ga naar het menu "Installatie" en bevestig met OK. Er verschijnt een submenulijst, selecteer "Zender zoeken" en druk op OK. Stel "Zoekmodus" in op Auto. Stel met behulp van de numerieke toetsen en pijlen op de afstandsbediening de volgende parameters in: bitrate - 6375, QAM-type - 64, startfrequentie - 298000, eindfrequentie - 466000, gratis of gecodeerd, of alleen gratis. Klik op "Start zoeken" en bevestig met OK. Wacht tot de programmascan is voltooid.

Stap 5

Na het scannen verschijnt er een venster. Druk eenmaal op OK. De gevonden zenders worden opgeslagen en het programma brengt u naar het vorige submenu. De zoekmodus moet opnieuw op Auto worden ingesteld. Ga met de pijlen op de afstandsbediening naar het item "QAM Type" en verander 64 naar 128. Keer terug naar het item "Start Search" en druk op OK. Wacht opnieuw tot het einde van de scansessie.

Stap 6

Nadat het venster opnieuw verschijnt, klikt u op OK en vervolgens op Afsluiten. Alle gevonden zenders worden in het geheugen van het apparaat opgeslagen.

Aanbevolen: