Hoe U Uw Beltoon Instelt Op IPhone 4

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beltoon Instelt Op IPhone 4
Hoe U Uw Beltoon Instelt Op IPhone 4

Video: Hoe U Uw Beltoon Instelt Op IPhone 4

Video: Hoe U Uw Beltoon Instelt Op IPhone 4
Video: Как работает iOS 7 на iPhone 4? 2024, April
Anonim

De iphone heeft veel functies. Helaas heeft de fabrikant - Apple - niet voorzien in de mogelijkheid om je eigen beltoon in te stellen. Deze beperking is echter vrij eenvoudig te omzeilen.

Hoe u uw beltoon instelt op iPhone 4
Hoe u uw beltoon instelt op iPhone 4

Het is nodig

iTunes-applicatie; - iRinger-applicatie

instructies:

Stap 1

Gebruik iTunes en iRinger voor Windows XP om de beltoon van uw iPhone 4 in te stellen. Deze toepassingen zijn gratis en kunnen gratis worden gedownload van apple.com of idownloads.ru.

Stap 2

Open het iRinger-programma, klik op de knop Importeren, die gemakkelijk te herkennen is aan het bliksemschichtpictogram. Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u het pad naar de map met muziekbestanden moet opgeven. Selecteer een van de melodieën en klik op de knop "Openen". Het programma moet de muziekcompositie converteren naar een formaat dat geschikt is voor gebruik in een iPhone.

Stap 3

Wacht tot de conversie van het muziekbestand is voltooid. Luister ernaar door op de knop Voorbeeld te klikken. Klik vervolgens op de knop Exporteren met de notitieafbeelding en op de knop Start. De map iPhone-beltonen wordt weergegeven in het gedeelte Mijn documenten van uw computer. Houd er rekening mee dat u slechts van één bestand tegelijk een beltoon voor de iPhone kunt maken. Het is ook noodzakelijk om te onthouden dat de duur van de beltoon voor Apple-smartphones niet langer is dan 30 seconden.

Stap 4

Sluit de iPhone 4 aan op de computer met een USB-kabel. Start iTunes op uw computer. Ga naar het menu "Mediabibliotheek" en selecteer "Ringtones". Klik vervolgens op het menu "Bestand" en selecteer de regel "Map toevoegen aan bibliotheek". Nu moet je het pad naar de map iPhone Ringtones specificeren. Selecteer het geconverteerde ringtone-bestand en klik op "OK" om de bewerking te voltooien.

Stap 5

Controleer of de geselecteerde beltoon in het juiste gedeelte van iTunes verschijnt. Open het menu Apparaten en selecteer uw telefoon in de weergegeven lijst. Vink in het venster aan de rechterkant het item "Beltonen synchroniseren" aan. Als u meerdere bestanden uploadt, vink dan Alle beltonen aan. Klik op de knop "Synchroniseren".

Stap 6

Koppel je iPhone los van je computer. Ga naar het telefoonmenu "Instellingen", selecteer "Geluiden" en vervolgens de regel "Bellen". Selecteer de gedownloade beltoon als uw beltoon.

Aanbevolen: