Hoe Kom Je Erachter Wie Je Thuis Heeft Gebeld

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Je Thuis Heeft Gebeld
Hoe Kom Je Erachter Wie Je Thuis Heeft Gebeld

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Je Thuis Heeft Gebeld

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Je Thuis Heeft Gebeld
Video: Откровения. Квартира (1 серия) 2024, Mei
Anonim

Als bij een oproep op een mobiele telefoon het nummer van de beller direct op het scherm wordt weergegeven, dan is de huistelefoon meestal niet eens uitgerust met een scherm. U moet een speciale telefoon gebruiken met een nummerherkenningsfunctie.

Hoe kom je erachter wie je thuis heeft gebeld
Hoe kom je erachter wie je thuis heeft gebeld

instructies:

Stap 1

Ontdek welke standaard van nummerherkenning wordt ondersteund door de telefooncentrale waarop het apparaat is aangesloten: klassieke nummerherkenning of moderne DTMF. Het kan ook zijn dat het station de ene of de andere standaard niet ondersteunt - dan moet de service worden stopgezet.

Stap 2

Koop ofwel een radiotelefoon met de functie om het nummer te identificeren volgens de standaard die door de PBX wordt gebruikt, of een multifunctioneel huishoudelijk apparaat. Deze laatste heeft geen radiobuis, maar is voorzien van een helder lichtgevend display met grote cijfers. Het heeft veel functies geïmplementeerd in software en is ook uitgerust met een spraaksynthesizer. Nieuwe modellen van dergelijke apparaten hebben een dubbele standaard.

Stap 3

Sluit het apparaat parallel aan op de bestaande telefoons. Als het een voeding heeft, sluit het dan aan. Als de machine bi-standaard is, selecteert u de juiste standaard. De functie nummerherkenning kan standaard worden uitgeschakeld voor een radiotelefoon - schakel deze in.

Stap 4

Bestel de nummerherkenningsservice bij de PBX. Dit is vooral belangrijk als het station in de DTMF-standaard werkt: de service werkt gewoon niet zonder aangesloten te zijn. En de dienstverlening volgens de oude norm wordt beter betaald om het risico van vervolging te vermijden, hoewel dit zelden voorkomt. Het abonnementsgeld is vaak minder dan honderd roebel.

Stap 5

Pas de machine aan uw voorkeuren aan. Selecteer met name het volume van de spraaksynthese, de helderheid van het indicatielampje, de beltoon. Leer extra functies in uw telefoon gebruiken: wekker, rekenmachine. In huishoudelijke apparaten zijn er tot enkele tientallen functies, waaronder iedereen die voor zichzelf handig zal vinden.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de oude beller-ID een hoorn van de haak simuleert. Vanaf dit moment begint het opnemen van geld van de rekening van de beller, als hij geen onbeperkt tarief heeft.

Aanbevolen: