Hoe Erachter Te Komen Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Verborgen Nummer Op "Beeline"

Inhoudsopgave:

Hoe Erachter Te Komen Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Verborgen Nummer Op "Beeline"
Hoe Erachter Te Komen Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Verborgen Nummer Op "Beeline"

Video: Hoe Erachter Te Komen Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Verborgen Nummer Op "Beeline"

Video: Hoe Erachter Te Komen Wie Er Heeft Gebeld Vanaf Een Verborgen Nummer Op
Video: билайн: новая сторона. Клиент. Технологии. Будущее 2024, April
Anonim

Het ontvangen van oproepen van verborgen nummers irriteert veel abonnees, waaronder de Beeline-operator. Dit geldt met name voor die situaties waarin wordt gebeld om de rust te verstoren.

Hoe kom je erachter wie er heeft gebeld vanaf een verborgen nummer?
Hoe kom je erachter wie er heeft gebeld vanaf een verborgen nummer?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een van de kantoren van het bedrijf "Beeline" om erachter te komen wie er vanaf een verborgen nummer heeft gebeld. Zorg dat je een paspoort bij je hebt dat je identiteit bewijst. Als het telefoonnummer niet bij u is geregistreerd, kunt u geen informatie krijgen. Neem contact op met uw kantoormedewerker voor een telefoonrekening. Dit rapport zal informatie bevatten over alle inkomende en uitgaande oproepen en berichten, over het gebruik van andere diensten waarvoor een vergoeding in rekening wordt gebracht. Als u dus weet hoe laat een inkomende oproep van een onbekend nummer is, kunt u deze op unieke wijze identificeren. Het rapport toont echter alleen ontvangen oproepen, dus als u de telefoon niet hebt opgenomen tijdens een oproep van een onbekend nummer, is het niet mogelijk om deze te identificeren.

Stap 2

Een andere optie voor het verkrijgen van gedetailleerde statistieken is het gebruik van een gespecialiseerde dienst op de officiële website van het bedrijf. Start hiervoor uw internetbrowser en ga naar https://www.beeline.ru. Selecteer vervolgens "Persoonlijke accounts" en klik op de pagina die wordt geopend op de link in de sectie "Servicebeheersysteem" Mijn Beeline ", of ga onmiddellijk naar het adres

Stap 3

Voer op de volgende pagina in de daarvoor bestemde velden uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem. Als u deze service nog nooit hebt gebruikt of uw wachtwoord bent vergeten, kiest u * 110 * 9 # op uw telefoon en drukt u op de belknop. Na een tijdje ontvangt u een sms-bericht met uw login (uw telefoonnummer) en wachtwoord. Voer ze in en klik op de knop "Inloggen". Als u een standaardwachtwoord gebruikt, wordt u gevraagd dit in iets anders te wijzigen. Doe dit indien nodig.

Stap 4

Nadat u bent ingelogd in het servicebeheersysteem, klikt u op de link "Rapporten". Selecteer vervolgens "Oproepdetailrapport". De informatie die met zijn hulp wordt verkregen, zal helpen bij het bepalen van het onbekende aantal.

Aanbevolen: