Hoe Kom Je Erachter Wie Een Simkaart Heeft?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Een Simkaart Heeft?
Hoe Kom Je Erachter Wie Een Simkaart Heeft?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Een Simkaart Heeft?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Een Simkaart Heeft?
Video: ARCANE MAGE BOSS GUIDE | Sanctum of Domination as Kyrian Harmony Review / Breakdown - Shadowlands 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat vervelende telefoontjes met een reclamekarakter of zelfs dreigementen op de telefoon komen. Het komt voor dat je vergeet wiens nummer op een stuk papier is geschreven. In beide gevallen moet en kunt u de eigenaar instellen.

Hoe kom je erachter wie een simkaart heeft?
Hoe kom je erachter wie een simkaart heeft?

instructies:

Stap 1

Bel voor informatie over de eigenaar van een mobiel telefoonnummer de mobiele provider waarbij het nummer is geregistreerd. Vermeld de redenen van het verzoek. Stel bijvoorbeeld dat u wordt bedreigd en dat u bang bent voor het leven en de gezondheid van familieleden en de veiligheid van uw eigendom. Soms geven operators vergelijkbare informatie.

Stap 2

Neem rechtstreeks contact op met het kantoor van het mobiele bedrijf en schrijf een verklaring waarin u de redenen voor contact aangeeft. Vertegenwoordigers van het bedrijf kunnen deze informatie verstrekken na beoordeling van uw aanvraag.

Stap 3

Laat je acteertalent zien. Deze methode is niet illegaal, maar gebruik het met de nodige voorzichtigheid. Bij het betalen voor communicatiediensten ziet de operator die de betaling uitvoert informatie over de eigenaar van het nummer waarop de betaling wordt gedaan. Vraag de manager om de naam van de eigenaar van het account te geven, verwijzend naar de wens om de naam van de eigenaar te verifiëren. Laat ons bijvoorbeeld weten dat u het nummer misschien heeft verward. Misschien geeft de manager u dergelijke informatie. Als dit niet gebeurt, neem dan contact op met een andere communicatiesalon.

Stap 4

Informatie over de eigenaar kan ook beschikbaar zijn bij contact met wetshandhavingsinstanties, bijvoorbeeld de politie, het parket, FSB of FSO. Schrijf een verklaring waarin u uw grieven en vereisten uiteenzet. Na beoordeling van uw aanvraag kunnen wetshandhavingsinstanties een strafzaak starten. Ze zullen een verzoek indienen bij de mobiele operator. Die zijn verplicht om op dergelijke verzoeken te reageren. Tijdens het onderzoek krijgt u alle informatie over de eigenaar van het mobiele telefoonnummer.

Stap 5

Gebruik nooit telefoondatabases met nummers, waartoe zowel tegen betaling als gratis toegang kan worden verkregen. Het gebruik van dergelijke methoden kan leiden tot het starten van een strafzaak als er sporen van het werken met dergelijke programma's op uw computer worden gevonden.

Aanbevolen: