Hoe Erachter Te Komen Wie De Cel Heeft Gebeld

Inhoudsopgave:

Hoe Erachter Te Komen Wie De Cel Heeft Gebeld
Hoe Erachter Te Komen Wie De Cel Heeft Gebeld

Video: Hoe Erachter Te Komen Wie De Cel Heeft Gebeld

Video: Hoe Erachter Te Komen Wie De Cel Heeft Gebeld
Video: Страшные истории. Странные правила ТСЖ. Ночью он забрался в наш дом. Ужасы 2024, April
Anonim

Bent u klant bij een van de grootste telecomoperatoren (bijvoorbeeld "Megafon", "MTS" of "Beeline"), dan kunt u dankzij de dienst "Bill Detailing" de nodige oproepen opvragen. U kunt trouwens niet alleen informatie krijgen over inkomende oproepen, hun kosten, maar ook over uitgaande oproepen, het tijdstip waarop ze worden gevoerd en nog veel meer.

Hoe erachter te komen wie de cel heeft gebeld
Hoe erachter te komen wie de cel heeft gebeld

instructies:

Stap 1

Om de detaillering van het account in het MTS-bedrijf te activeren, moet de abonnee het USSD-verzoeknummer * 111 * 551 # gebruiken. Met dit nummer kunt u informatie ontvangen over alle acties die de afgelopen drie dagen vanaf een mobiel apparaat zijn uitgevoerd. Vergeet niet nog een nummer dat tot uw beschikking staat - dit is het nummer voor het verzenden van SMS 1771. In de tekst van dergelijke berichten moet u de korte code 551 vermelden. Houd er rekening mee dat alle MTS-klanten zelf toegang hebben tot het Mobile Portal-systeem -service, waarmee u ook informatie over uw persoonlijke account kunt ontvangen. Dit systeem staat op de officiële website van de telecomoperator.

Stap 2

Er is een speciaal systeem voorzien voor abonnees die zijn aangesloten op de Megafon-telecomoperator. Het heet Servicegids. U kunt het systeem rechtstreeks op de officiële website van het bedrijf gebruiken (het systeem zelf bevindt zich in de sectie met dezelfde naam). Het is vermeldenswaard dat alle secties worden vermeld op de hoofdpagina van de site, aan de linkerkant ervan. Maar als u naar een andere pagina gaat, blijft de lijst met secties op zijn plaats. Je kunt trouwens altijd om hulp vragen in een van de Megafon communicatiesalons of in het abonneeondersteuningsbureau.

Stap 3

Klanten van het bedrijf "Beeline" kunnen op elk moment de service "Bill Detailing" bestellen bij de operator. Na het bestellen van de dienst kan de gebruiker informatie ontvangen over inkomende en uitgaande oproepen, het tijdstip van oproepen, hun type, de kosten van oproepen en verzonden berichten, de duur van oproepen en nog veel meer. U kunt een factuurdetail op de officiële website van het bedrijf koppelen door een speciale aanvraag in te vullen en te verzenden. Deze methode is beschikbaar voor alle Beeline-klanten, ongeacht het betalingssysteem dat ze gebruiken.

Aanbevolen: