Hoe Een Mms-bericht Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mms-bericht Te Verzenden
Hoe Een Mms-bericht Te Verzenden

Video: Hoe Een Mms-bericht Te Verzenden

Video: Hoe Een Mms-bericht Te Verzenden
Video: How to Send a MMS or Picture Message on Android 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van een nieuwe mobiele telefoon is zelfs te vergelijken met een nieuwe kennis. Je leert de nieuwe functies van het geselecteerde apparaat en in dit stadium leer je veel voorheen onbekende functies. Er komen een groot aantal vragen in mijn hoofd op, en een daarvan betreft hoe en hoe je multimediaberichten kunt versturen, oftewel MMS.

Hoe een mms-bericht te verzenden
Hoe een mms-bericht te verzenden

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, basisbezit van mobiele firmware, MMS-instellingen, evenals de verbonden functie van het verzenden en ontvangen van multimediaberichten

instructies:

Stap 1

Pak je telefoon en open het hoofdmenu, waar in theorie alle voorgeïnstalleerde functies zouden moeten staan. In een van de punten krijg je een map met SMS- en MMS-berichten te zien. Hier komen mensen naartoe en vanaf hier verstuur je berichten binnen en buiten je mobiele netwerk.

Stap 2

Probeer MMS te verzenden om te controleren of deze service voor u beschikbaar is. Al het "zout" zit in het feit dat je deze service misschien niet hebt geactiveerd, of dat er niet genoeg geld op je persoonlijke account staat om dit bericht te verzenden.

Stap 3

Als alles in orde is, belet niets u in dit geval om uw eerste MMS te maken. Multimediaberichten worden op dezelfde manier gemaakt als tekstberichten, maar naast kale tekst kunt u een foto, audio-opname of video bijvoegen. Om extra materiaal toe te voegen, selecteert u het item "bijvoegen" en zoekt u het benodigde materiaal in het geheugen van het mobiele apparaat. Voer vervolgens het nummer van de ontvanger in en verzend het bericht.

Aanbevolen: