Hoe Een Megafon-simkaart Via Internet Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Megafon-simkaart Via Internet Te Blokkeren
Hoe Een Megafon-simkaart Via Internet Te Blokkeren

Video: Hoe Een Megafon-simkaart Via Internet Te Blokkeren

Video: Hoe Een Megafon-simkaart Via Internet Te Blokkeren
Video: МегаФон Россия настройка интернета 2024, Mei
Anonim

Als een Megafon-abonnee zijn simkaart moet blokkeren, kunt u gebruik maken van het Service-Guide zelfbedieningssysteem op de website van de mobiele operator.

Hoe een simkaart te blokkeren
Hoe een simkaart te blokkeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van het bedrijf Megafon. Selecteer in het menu linksboven op de pagina het filiaal en de regio waarin uw simkaart is geregistreerd.

Stap 2

Ga naar het systeem "Service-Guide". De link naar de zelfbedieningspagina bevindt zich rechtsboven op de hoofdpagina van de Megafon-website. Voer in de speciale vensters op de groene strook in het midden van de pagina uw mobiele telefoonnummer in, dat u gaat blokkeren, en de selfservice toegangscode die u eerder heeft ontvangen. Je kunt de PUK1-code die je hebt gekregen bij de aankoop van een simkaart ook als wachtwoord gebruiken, deze staat vermeld op de kartonnen doos van het contract.

Stap 3

Ontvang een wachtwoord voor toegang tot het Service-Guide-systeem, als u dit niet eerder heeft ontvangen. Om dit te doen, belt u * 105 * 00 # vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de belknop. Na een tijdje wordt er een sms-bericht van 495-502-5555 met een zescijferig wachtwoord, de toegangscode tot het Service-Guide-systeem, naar uw mobiele telefoon verzonden.

Stap 4

Let op het verticale menu aan de linkerkant van de zelfbedieningspagina "Servicegids". Klik op de derde regel van boven "Diensten en tarieven", een extra lijst met opties voor het beheer van uw tariefplan zal zich voor u ontvouwen. U hebt de zevende regel van boven (of tweede van onder) nodig, Nummerblokkering genoemd.

Stap 5

Stel de datum in vanaf wanneer u uw telefoonnummer wilt blokkeren. Let op dat de blokkering is ingesteld voor een periode van 60 dagen, maar als je wilt, kun je een kortere periode van afsluiting van het nummer instellen. Voer hiervoor in het extra venster de datum van ontgrendeling van de simkaart in. Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht voor het blokkeren van een telefoonnummer op basis van RUB 30 per maand. U kunt de Megafon-simkaart op dezelfde pagina deblokkeren.

Aanbevolen: