Hoe Kom Je Erachter Wat Je Mts-abonnement Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wat Je Mts-abonnement Is?
Hoe Kom Je Erachter Wat Je Mts-abonnement Is?
Anonim

Elke eigenaar van een mobiele telefoon heeft een tariefplan. Bij het registreren van een simkaart ben je verbonden aan een bepaald tarief, de kosten van bellen, sms'en, internetverkeer, enz. hangen ervan af. Om de communicatiekosten te beheersen, moet u daarom de naam weten. MTS-abonnees kunnen deze informatie op verschillende manieren ontvangen.

Hoe kom je erachter wat je mts-abonnement is?
Hoe kom je erachter wat je mts-abonnement is?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - het paspoort;

instructies:

Stap 1

Kies een korte combinatie * 141 # op uw telefoon en bel. Binnen enkele seconden zal de telefoon de naam van het tariefplan en de activeringsdatum weergeven. Deze methode is beschikbaar op elk mobiel apparaat en is gratis.

Stap 2

Bel de serviceondersteuning van MTS-abonnees. Bel hiervoor 0890 en wacht op het antwoord van de specialist. Mogelijk moet u contactgegevens verstrekken: paspoortgegevens, achternaam, geheim woord.

Stap 3

Om informatie in de vorm van een sms te ontvangen, kiest u het servicenummer * 111 * 59 # en klikt u op de oproep. Het sms-bericht wordt binnen 1-3 minuten ontvangen. Daarin zie je naast de naam van het tarief ook de bijbehorende extra opties.

Stap 4

Op de officiële website van het bedrijf www.mts.ru heeft een zelfbedieningsfunctie op afstand. Na registratie en inloggen in het systeem, wordt u naar het persoonlijke account van de abonnee geleid. Het tabblad "Contractinformatie" bevat het tarief, de aansluitdatum en contactgegevens.

Aanbevolen: