Hoe Kom Je Erachter Wat Je Karma Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wat Je Karma Is?
Hoe Kom Je Erachter Wat Je Karma Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wat Je Karma Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wat Je Karma Is?
Video: Hindu Basics: Karma 2024, April
Anonim

Veel mensen willen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven, omdat ze geloven dat alles wat hen overkomt een simpele aaneenschakeling van ongelukken is. Andere mensen beschouwen alles wat er gebeurt als vanzelfsprekend en beschouwen het als een gevolg van karma.

https://www.freeimages.com/pic/l/a/a_/a_glitch/285086_8408
https://www.freeimages.com/pic/l/a/a_/a_glitch/285086_8408

instructies:

Stap 1

Er wordt aangenomen dat kosmische karmische wetten voor iedereen gelden. Volgens hen heeft elke gebeurtenis een oorzaak, dat wil zeggen dat alles wat er op dit moment gebeurt, verband houdt met wat er eerder is gebeurd. Karmische wetten zeggen dat alle gebeurtenissen in iemands leven een gevolg zijn van eerdere acties, een gedragslijn, een gemaakte keuze. Als je in ieder geval grofweg je karma bepaalt, kun je bewuster leven.

Stap 2

Je kunt je karma op verschillende manieren diagnosticeren. De eenvoudigste en niet altijd betrouwbare is om contact op te nemen met een paranormaal begaafde of waarzegger. Deze methode vereist financiële kosten van u, bovendien is het erg moeilijk om een goede specialist op het gebied van esoterie te vinden zonder aanbevelingen van vrienden en kennissen.

Stap 3

Als je besluit om op deze manier achter je karma te komen, solliciteer dan niet op de eerste advertentie die op internet komt, jaag niet op grote namen, het is beter om je vrienden die "in het onderwerp" zijn te vragen of ze een goede waarzegger in gedachten. Deze aanpak bespaart u frustratie. Overigens moet je geen specialist vertrouwen die belooft je karma voor een groot bedrag te herstellen, zo werkt het niet. Om causale relaties te veranderen, moet je je tijd en energie besteden aan het begrijpen van alles wat er met je gebeurt.

Stap 4

Het maakt niet uit hoe de ingehuurde specialist uw karma bepaalt, als hij, voordat hij aan het proces begint, kort de essentie van zijn werk kan uitleggen en al uw vragen kan beantwoorden. Als de helderziende afstand neemt van directe antwoorden, de principes van werk op een verwarrende manier uitlegt en controversiële punten niet kan verduidelijken, zoek dan een andere specialist.

Stap 5

Je kunt zelfstandig je eigen karma ontdekken, hiervoor heb je wat tijd en het verlangen nodig om jezelf te begrijpen. Het volstaat om de gebeurtenissen te analyseren die u op dit moment en in het verleden overkomen, om na te gaan waar hun "benen" vandaan komen. In dit stadium is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw familieleden, vrienden en geliefden. Meestal komen mensen met vergelijkbaar karma bij elkaar.

Stap 6

Er zijn vier stadia in de ontwikkeling van karma. De eerste is prarabdha-karma, dat wil zeggen karma dat zich in een bepaalde tijdsperiode manifesteert. In dit geval begrijpt een persoon heel duidelijk welke acties in het verleden problemen hebben veroorzaakt in het heden. De volgende fase van karma is aprpbdha-karma of ongemanifesteerde reactie. In dit geval wordt de toekomst van een persoon beïnvloed door zijn acties in het heden, wat hij bewust kan doen. Als een persoon uitsluitend kwaad begaat, wachten hem in de toekomst (onbekende of ongemanifesteerde reactie) alleen negatieve gevolgen totdat hij zijn gedragslijn verandert. De derde fase in de ontwikkeling van karma is rudha-karma. In dit geval kan een persoon voelen of zelfs anticiperen hoe iets in zijn toekomst begint. Op het onderbewuste niveau krijgt een persoon de kans om zijn karma te kennen of te realiseren en de voorwaarden voor toekomstige gebeurtenissen te begrijpen. De vierde fase wordt bija-karma genoemd, in dit geval zijn alle slechte daden al in het verleden begaan, maar is de straf ervoor nog niet gebeurd. Bija-karma verklaart waarom onschuldige mensen plotseling sterven bij rampen of door ongelukken, de tijd van bija-karma komt voor hen, en ze betalen voor de zonden van vorige incarnaties.

Aanbevolen: