Hoe De Horoscoop Op MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Horoscoop Op MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De Horoscoop Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Horoscoop Op MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Horoscoop Op MTS . Uit Te Schakelen
Video: Waarom jouw HOROSCOOP altijd klopt | De waarheid over ASTROLOGIE 2024, April
Anonim

MTS biedt haar abonnees aan om de Horoscope-service te activeren. Elke dag ontvangt de telefoon informatie over het geselecteerde sterrenbeeld (in de vorm van een sms). Als de klant zich wil afmelden van de mailinglijst, kan hij dat doen met behulp van speciale diensten.

Hoe de horoscoop op MTS. uit te schakelen
Hoe de horoscoop op MTS. uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de "Dagelijkse Horoscoop" uit te schakelen, neemt u contact op met de spraakdienst genaamd "Astrologie". Daar heb je een horoscoop abonnement sectie nodig. Luister aandachtig naar alle instructies van de autoinformer, markeer daarom het item "Abonnement verwijderen". Als deze methode niet bij u past, stuur dan een gratis sms-bericht naar 4741. Geef in de tekst het nummer 3 aan.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het beheer van alle services beschikbaar is via de service "Mijn Services". Dankzij hem kan de abonnee de gewenste optie inschakelen of op elk moment uitschakelen. U kunt de dienst echter niet direct weigeren, eerst toegang krijgen tot de dienst. Om dit te doen, belt u een sms zonder sms en stuurt u deze naar het verkorte nummer 8111. In het thuisnetwerk is dit nummer gratis, dat wil zeggen dat de operator niets van uw saldo afhaalt voor het verzenden van een bericht. Als u echter aan het roamen bent, wordt er een bepaald bedrag van de rekening van de klant in rekening gebracht (het exacte bedrag dient rechtstreeks bij de telecomoperator te worden gecontroleerd).

Stap 3

"Internet Assistant" is een ideale oplossing voor abonnees die het handiger vinden om diensten online te activeren en te deactiveren, zonder te wachten tot de operator telefonisch antwoordt. Dit systeem is beschikbaar voor elke klant van het MTS-bedrijf. Om de "Internet Assistant" te gebruiken, registreert u zich (verkrijg een wachtwoord voor autorisatie). Speciaal hiervoor wordt het nummer 1118 verstrekt, evenals het USSD-commando * 111 * 25 #. Houd bij het instellen van een wachtwoord rekening met het aantal tekens dat moet worden getypt: het moeten er minimaal vier en maximaal zeven zijn. Nadat u zich hebt aangemeld bij het systeem, voert u het gedeelte met de titel "Tarieven en services" in en opent u vervolgens "Servicebeheer". Om de weersvoorspelling te annuleren, klikt u op de knop "Uitschakelen" naast de service.

Stap 4

Zoek het item "Abonnementen" in de "Internet-assistent". Om de gewenste dienst te deactiveren, klikt u op het opschrift "Abonnement verwijderen".

Aanbevolen: