Hoe De "Horoscoop"-service In MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Horoscoop"-service In MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De "Horoscoop"-service In MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Horoscoop"-service In MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Arogya vibhag bharti 2021।arogya bharti new exam date latest news।arogya vibhag bharti new exam date 2024, Mei
Anonim

"Dagelijkse horoscoop" is een amusementsdienst die wordt aangeboden door de telecomoperator "MTS". Hiermee kunt u op elk moment naar de algemene horoscoop voor uw sterrenbeeld luisteren of deze via sms ontvangen. Om de "Horoscoop" te gebruiken, moet u zich abonneren, om de service te deactiveren - annuleer deze. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om de diensten te beheren, heeft MTS een speciale dienst gecreëerd genaamd Mijn Diensten. Met zijn hulp kunt u betaalde en gratis services uitschakelen, informatie ontvangen over recent verschenen services en deze verbinden. Dit alles kan door een sms met een willekeurige tekst te sturen naar het nummer 8111. Verzenden in het thuisnetwerk is gratis en bij roaming wordt er een bedrag van de rekening afgeschreven dat overeenkomt met de tarieven van uw tariefplan.

Stap 2

Om de "Horoscoop" te deactiveren, kunt u ook contact opnemen met de spraakdienst genaamd "Astrologie" (namelijk in de sectie "Abonnement op de dagelijkse horoscoop"). Daar luistert u naar de instructies en prompts van de autoinformer en selecteert u vervolgens het item "Abonnement verwijderen". Na het voltooien van deze stappen kunt u er zeker van zijn dat het abonnement niet meer actief is. Daarnaast kan de ontkoppeling op de website worden gedaan. https://wap.mts-i.ru/ (klik hiervoor op de kolom met het label "Mijn abonnementen") of door een sms-bericht met de tekst "3" te sturen naar het verkorte nummer 4741 (verzenden is gratis)

Stap 3

wachtwoord (4 tot 7 tekens lang). Dit kan door USSD-verzoek op * 111 * 25 #. Gebruik het of kies het verkorte nummer 1118 en voer vervolgens, volgens de aanwijzingen van de operator, het wachtwoord in. Het gebruik van de "Internet Assistant" is gratis, er zijn ook geen abonnementskosten. Zorg er echter voor dat u uw wachtwoord correct invoert, anders kan de toegang tot het systeem gedurende 30 minuten worden beëindigd.

Aanbevolen: