Een Favoriet Nummer Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Favoriet Nummer Toevoegen
Een Favoriet Nummer Toevoegen

Video: Een Favoriet Nummer Toevoegen

Video: Een Favoriet Nummer Toevoegen
Video: Windows 10 - Favorieten toevoegen en verwijderen 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun klanten de mogelijkheid om de "Favoriete nummer"-service te gebruiken. Door de optie te activeren en de nummers te kiezen van de abonnees met wie u het meest communiceert, verlaagt u de kosten van communicatiediensten aanzienlijk.

Een favoriet nummer toevoegen
Een favoriet nummer toevoegen

instructies:

Stap 1

Stel dat u een klant bent van het mobiele bedrijf MTS. In dit geval kunt u drie willekeurige nummers kiezen en deze aan uw favorietenlijst toevoegen. Terwijl u online bent, verzendt u vanaf uw mobiele telefoon het volgende USSD-commando: * 111 * 42 #. Binnen enkele seconden ontvang je een bericht van de telefoniste met verdere acties. Selecteer 1 om een nieuw nummer toe te voegen, 2 om te verwijderen en 3 om uw lijst met favoriete nummers te bekijken. Houd er rekening mee dat voor elk toegevoegd nummer automatisch 25 roebel wordt afgeschreven van uw persoonlijke rekening.

Stap 2

Megafon-abonnees kunnen ook gebruikmaken van de Favorite Number-service. Om dit te doen, moet je een bericht sturen naar het verkorte nummer 000105 met de volgende inhoud: "LP (tiencijferig nummer van je vriend)". Het toevoegen van favoriete nummers is niet gratis, een bedrag gelijk aan 15 roebel voor elk toegevoegd contact wordt van uw saldo afgeschreven.

Stap 3

Die mensen die de diensten van de mobiele operator "Beeline" gebruiken, hebben de mogelijkheid om de service te activeren met behulp van de USSD-opdracht. Kies vanaf uw mobiele apparaat * 139 * 881 * het telefoonnummer van de abonnee die u in de lijst met favorieten wilt opnemen #. Daarna wordt een bericht van de operator naar uw telefoon verzonden met de resultaten van de uitgevoerde bewerking.

Stap 4

Voeg nummers toe aan je favorieten via het zelfbedieningssysteem. Om dit te doen, moet u naar de officiële website van de operator gaan, een link naar het systeem zoeken, uw telefoonnummer en wachtwoord invoeren. Nadat u de persoonlijke accountpagina hebt geopend, kunt u zelf nummers toevoegen aan en verwijderen uit de contactenlijst.

Stap 5

Voor vragen of problemen bij het toevoegen van een nummer kunt u contact opnemen met het contactcenter (MTS - 0890, Megafon - 0500, Beeline - 0611). U kunt ook persoonlijk langskomen op het kantoor of vertegenwoordigingskantoor van de operator (controleer het adres bij de operator).

Aanbevolen: