Hoe Maak Je Een Favoriet Nummer Op Een Megafoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Favoriet Nummer Op Een Megafoon
Hoe Maak Je Een Favoriet Nummer Op Een Megafoon

Video: Hoe Maak Je Een Favoriet Nummer Op Een Megafoon

Video: Hoe Maak Je Een Favoriet Nummer Op Een Megafoon
Video: 3x tips Hoe je een Hybride moet slaan 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn klanten de mogelijkheid om een dienst genaamd "Favoriete nummer" te activeren. Abonnees die het hebben geactiveerd, kunnen tegen een gereduceerde prijs naar vier favoriete nummers bellen, namelijk slechts 4 kopeken per minuut.

Hoe maak je een favoriet nummer op een megafoon
Hoe maak je een favoriet nummer op een megafoon

instructies:

Stap 1

U kunt het nummer van elke verbindingsregio "favoriet" maken. Deze service geldt echter niet voor alle tarieven. Hier zijn er slechts een paar: De juiste keuze, uw tijd, één, rijden, thuis, mobiel vers. Een volledige lijst van tarieven die vallen onder "Favoriete nummer" is te vinden op de officiële website van de operator "Megafon".

Stap 2

Het aansluiten van ten minste één "Favoriete nummer" is vrij eenvoudig, u hoeft alleen maar de volgende SMS te bellen: LPspace [telefoonnummer zonder spaties en 8] (of draai in Latijnse letters LPspace [telefoonnummer zonder spaties en 8]). Dan moet je deze sms naar het nummer 000105 sturen. Als je besluit om een nummer in een ander nummer te veranderen, stuur dan de tekst LZspace [telefoonnummer] spatie [een ander telefoonnummer] naar hetzelfde nummer. Na het activeren van de dienst, evenals op elk ander moment, heeft u de mogelijkheid om de lijst met uw "favoriete" nummers te controleren. Hiervoor stuurt u eenvoudig een SMS-bericht met de letters LN of LN. U kunt erachter komen wat de huidige status van deze service is, de datum van activering via een speciaal verzoek * 225 * 2 #.

Stap 3

Vergeet niet de kosten van het aansluiten van de service, die 10 roebel zijn. Het vervangen van elk van uw "favoriete" nummers kost u 15 roebel, maar de maandelijkse kosten voor het gebruik van de service zijn afhankelijk van het tariefplan dat u hebt gekozen.

Aanbevolen: