Hoe De Megafon-betaalkaart Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafon-betaalkaart Te Activeren
Hoe De Megafon-betaalkaart Te Activeren

Video: Hoe De Megafon-betaalkaart Te Activeren

Video: Hoe De Megafon-betaalkaart Te Activeren
Video: 😲СЕКРЕТНЫЙ ТАРИФ МЕГАФОН💣 СРОЧНО ПОДКЛЮЧАЙ! БЕЗЛИМИТНЫЙ ИНТЕРНЕТ ПОЧТИ ДАРОМ И 1000 МИНУТ!!!! 2024, Mei
Anonim

De tijd dat mobiele telefoonrekeningen naar de kassa van een klantenservicecentrum moesten en contant geld op een rekening moesten storten, is lang voorbij. Toonaangevende mobiele operators doen hun best om de diensten en diensten die ze leveren nog makkelijker en betaalbaarder te maken. Speciaal voor mobiele abonnees heeft Megafon uniforme betaalkaarten gemaakt die overal en altijd kunnen worden geactiveerd, waardoor het account onmiddellijk wordt aangevuld. En de kaart is op veel plekken te koop, van een kiosk tot een gespecialiseerd verkoopkantoor.

Hoe de Megafon-betaalkaart te activeren
Hoe de Megafon-betaalkaart te activeren

Noodzakelijk

Een enkele betaalkaart "Megafon" en een hard, niet scherp voorwerp om de pincode van de kaart te verwijderen

instructies:

Stap 1

Gebruik een hard, niet scherp voorwerp om de beschermlaag van de betaalkaart te verwijderen. Doe dit zo zorgvuldig mogelijk om de nummers niet te beschadigen of te wissen.

Stap 2

U kunt een enkele betaalkaart activeren met een gratis USSD-verzoek. Hiervoor kiest u vanaf uw mobiele telefoon de combinatie * 110 * # PIN-code van de betaalkaart # toets om te bellen, indien u de kaart activeert naar uw eigen nummer. De belknop is de groene handset afgebeeld op het telefoontoetsenbord.

Stap 3

Als u de kaart wilt activeren naar het nummer van een andere abonnee, kiest u de volgende combinatie: * 110 # PIN-code van de betaalkaart # abonneenummer in internationaal formaat # belknop. Kies het abonneenummer in het formaat: 7 (driecijferige operatorcode) (zevencijferig abonneenummer).

Stap 4

U kunt de betaalkaart ook activeren via de sms-dienst. Om te activeren, stuur een sms naar 1100. Het verzenden van berichten binnen het lokale netwerk is gratis. Kies de pincode van de betaalkaart en stuur deze naar nummer 1100, als u een enkele kaart activeert naar uw eigen nummer.

Als u het moet activeren naar het nummer van een andere abonnee, kies dan de pincode van de kaart # abonneenummer in internationaal formaat.

Stap 5

Ten slotte kan de betaalkaart worden geactiveerd door 0011 te bellen vanaf een mobiele telefoon. Kies het aangegeven nummer en volg de instructies. Een oproep naar 0011 is gratis in het Megafon-netwerk.

Stap 6

Als u een enkele betaalkaart gebruikt, wordt het contract verlengd voor abonnees van Light-tariefplannen, houd er rekening mee dat de verlengingsperiode afhangt van de nominale waarde van de kaart. Als de nominale waarde van de kaart bijvoorbeeld 150 roebel is, duurt het contract slechts 5 dagen.

Aanbevolen: