Hoe Weet Je Of Je Telefoon Aan Staat?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Je Of Je Telefoon Aan Staat?
Hoe Weet Je Of Je Telefoon Aan Staat?

Video: Hoe Weet Je Of Je Telefoon Aan Staat?

Video: Hoe Weet Je Of Je Telefoon Aan Staat?
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, April
Anonim

Het is onmogelijk om met behulp van speciale programma's achter de staat van de telefoon te komen, ondanks het feit dat veel internetportals dergelijke diensten aanbieden. Hier zou de gemakkelijkste manier zijn om gewoon te wachten op het berichtbezorgingsrapport.

Hoe weet je of je telefoon aan staat?
Hoe weet je of je telefoon aan staat?

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Stel een SMS-bezorgingsrapport in op uw telefoon. Ga hiervoor naar het betreffende menu en stel de vereiste rapportparameters in. Als de telefoon van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent, is ingeschakeld, ontvangt u na een tijdje een bezorgbericht. Dit duurt meestal ongeveer een minuut met een goed mobiel signaal.

Stap 2

Als u wilt weten of de telefoon van de abonnee op dit moment aan staat, stelt u in de SMS-instellingen op uw telefoon de minimale wachttijd voor bezorging in. Stuur een sms naar de abonnee. In gevallen waarin de telefoon is uitgeschakeld, geeft het scherm informatie weer over een mislukte verzending of dat deze is verzonden, maar in de wachtstand staat voor de activiteit van de simkaart van de abonnee. De tijd kan beperkt zijn, afhankelijk van uw serviceprovider.

Stap 3

Om erachter te komen wanneer het nummer van een bepaalde abonnee beschikbaar zal zijn, stelt u de maximale of andere vereiste bezorgwachttijd in de SMS-instellingen in. Stuur een bericht naar het gewenste nummer en wacht op het afleverrapport.

Stap 4

Als u wilt weten of de telefoon van een bepaalde partij aanstaat, belt u hun telefoonnummer. Als u niet wilt dat hij uw telefoonnummer te weten komt, verberg het dan door de AntiAON-service te activeren, uw mobiele provider te bellen of gewoon een ander nummer te gebruiken.

Stap 5

Als u wilt weten of uw verloren telefoon is ingeschakeld, schrijft u een verklaring naar het plaatselijke politiebureau en voegt u documenten bij die het eigendom van het apparaat bevestigen, waarop een identificatienummer verplicht is. De gegevens worden door de operator overgedragen en wanneer u uw telefoon inschakelt, wordt de identificatiecode naar een speciaal nummer verzonden, waarna de locatie wordt gevonden en het mobiele apparaat naar u wordt teruggestuurd.

Aanbevolen: