Hoe Weet U Of U Op De Zwarte Lijst Staat?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet U Of U Op De Zwarte Lijst Staat?
Hoe Weet U Of U Op De Zwarte Lijst Staat?

Video: Hoe Weet U Of U Op De Zwarte Lijst Staat?

Video: Hoe Weet U Of U Op De Zwarte Lijst Staat?
Video: PVV-leider Geert Wilders: alle asielzoekers in Nederland uitzetten of vastzetten 2024, April
Anonim

Een zwarte lijst wordt een negeerlijst genoemd, waarin bepaalde details van een persoon worden ingevoerd, waardoor hij verder wordt geïdentificeerd als een persoon aan wie automatisch de toegang tot een actie of dienst wordt geweigerd.

Hoe weet u of u op de zwarte lijst staat?
Hoe weet u of u op de zwarte lijst staat?

Het is nodig

telefoon

instructies:

Stap 1

Als het u lijkt dat een bepaalde persoon u heeft opgenomen in de negeerlijst op hun telefoon, bel dan het vereiste nummer. Als je constant korte piepjes hoort of je telefoon is gewoon niet beschikbaar, dan betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat je om wat voor reden dan ook op de zwarte lijst staat.

Stap 2

Direct nadat u met uw nummer hebt gebeld, belt u dezelfde abonnee vanaf een andere telefoon. Als de piepjes normaal zijn, is uw telefoonnummer zeker opgenomen in de lijst met genegeerde inkomende oproepen. Je kunt de persoon ook gewoon direct een vraag stellen.

Stap 3

Als je niet de mogelijkheid hebt om te controleren of je telefoonnummer op de zwarte lijst staat door te bellen vanaf een andere telefoon, stuur dan gewoon een sms naar deze persoon, nadat je het afleveringsrapport eerder hebt geconfigureerd in het bijbehorende menu van het mobiele apparaat en de minimale wachttijd hebt ingesteld. Als er bijna onmiddellijk een afleveringsrapport arriveert, staat hoogstwaarschijnlijk de telefoon van de persoon aan en staat uw nummer op de zwarte lijst. Als u een bericht ontvangt met informatie dat uw sms op dit moment niet kan worden afgeleverd, is hoogstwaarschijnlijk de telefoon van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent echt uitgeschakeld of is het signaalniveau van het mobiele netwerk op zijn locatie slecht.

Stap 4

Als je wilt weten of je op de zwarte lijst staat door een persoon op het VKontakte sociale netwerk, kijk dan naar zijn pagina en als je een volledige beperking van de toegang tot informatie ziet (het opschrift "De gebruiker koos ervoor om gegevens te verbergen"), hoogstwaarschijnlijk heb je toegevoegd aan deze lijst. Tegelijkertijd zijn knoppen voor het verzenden van een bericht en het toevoegen ervan aan de lijst met vrienden op de site niet voor u beschikbaar.

Stap 5

Om erachter te komen of u door kredietinstellingen op de zwarte lijst staat in verband met bepaalde overtredingen van de regels voor het gebruik van de aan u verstrekte geleende gelden, dient u een verzoek in bij de Centrale Catalogus van Kredietgeschiedenissen. Kijk daar voor informatie over uzelf - als naast uw naam "Slechte kredietgeschiedenis" staat, is het heel goed mogelijk dat uw aanvragen bij banken niet worden goedgekeurd, althans in de nabije toekomst.

Aanbevolen: