Zo Houd Je Je Telefoon Zo Lang Mogelijk In Goede Staat

Inhoudsopgave:

Zo Houd Je Je Telefoon Zo Lang Mogelijk In Goede Staat
Zo Houd Je Je Telefoon Zo Lang Mogelijk In Goede Staat

Video: Zo Houd Je Je Telefoon Zo Lang Mogelijk In Goede Staat

Video: Zo Houd Je Je Telefoon Zo Lang Mogelijk In Goede Staat
Video: Zo doe jij langer met de BATTERIJ van je TELEFOON! (5 tips hoe!) 2024, April
Anonim

Veel mensen willen hun telefoon in uitstekende staat houden zoals bij aankoop. Verschillende krassen, schilfers en barsten kunnen de telefoon zo onaantrekkelijk maken dat het beschamend is om hem zelfs maar op tafel te leggen. Het zal heel moeilijk zijn om zo'n telefoon te verkopen als dat nodig is. En bovendien zal een smartphone in goede staat de eigenaar veel langer van dienst zijn.

Zo houd je je telefoon zo lang mogelijk in goede staat
Zo houd je je telefoon zo lang mogelijk in goede staat

Noodzakelijk

  • - geval;
  • - speciale servetten voor glas.

instructies:

Stap 1

Bewaar je telefoon in een hoesje. Voor veel moderne smartphones kun je als toevoeging een speciaal folio-hoesje kopen dat aan de telefoon wordt bevestigd in plaats van aan het achterpaneel. Hoezen helpen voorkomen dat er vocht, stof en vuil op de telefoon komt en kunnen ook een extra bescherming zijn als de telefoon valt. Een enorm assortiment hoezen zal aan de smaak van elke klant voldoen.

Stap 2

Als je je telefoon onderweg meeneemt, stop hem dan in een apart vak. Als u uw smartphone in uw zak steekt, waar zich kleingeld, sleutels of verschillende sleutelhangers bevinden, kunnen deze krassen op het telefoonpaneel veroorzaken. In sommige gevallen kunnen metalen voorwerpen in de buurt niet alleen krassen, maar ook een barst op het mobiele scherm veroorzaken.

Stap 3

Houd speciale glasreinigingsdoekjes bij de hand. Veeg indien nodig uw telefoon met hen af. Als er stof op de smartphone zit, is het beter om dit met dit servet te verwijderen. Wanneer u stofdeeltjes met uw hand probeert te verwijderen, kunt u druk uitoefenen en microkrasjes maken en pluisjes op het scherm achterlaten. Microfiber daarentegen laat geen sporen achter op je mobiel.

Stap 4

Bevestig geen metalen sleutelhangers aan de telefoon, deze kunnen krassen op de telefoonpanelen veroorzaken. Als je een sterk verlangen hebt om een soort sieraad voor je apparaat te kopen, koop dan beter een sleutelhanger met een zacht kussen. Ze kan indien nodig de telefoon afvegen of de telefoon op deze pad leggen.

Stap 5

Leg de telefoon niet met de voorkant naar beneden op een tafel. Het is beter om een soort servet, een stuk stof of, in extreme gevallen, een stuk papier onder de telefoon te leggen. Als u niet naar deze regel luistert, kunnen er krassen ontstaan als de telefoon in contact komt met de tafel als gevolg van het oneffen oppervlak van de tafel.

Stap 6

Ringen met verschillende inzetstukken kunnen de smartphone ook krassen, dus het is beter om hem met de hand met minder ringen te gebruiken. Edelstenen, vooral diamanten, kunnen gemakkelijk krassen op uw telefoonscherm veroorzaken.

Aanbevolen: