Hoe Het Tarief Opnieuw Te Koppelen Aan Beeline

Hoe Het Tarief Opnieuw Te Koppelen Aan Beeline
Hoe Het Tarief Opnieuw Te Koppelen Aan Beeline

Video: Hoe Het Tarief Opnieuw Te Koppelen Aan Beeline

Video: Hoe Het Tarief Opnieuw Te Koppelen Aan Beeline
Video: БИЛАЙН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС,КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР И ДРУГИЕ ПОЛЕЗНЫЕ КОМАНДЫ 2024, April
Anonim

Als een abonnee van de telecomoperator Beeline om welke reden dan ook zijn tariefplan wil wijzigen naar een ander, meer winstgevend plan, kan hij dat op verschillende manieren doen.

Hoe het tarief opnieuw te koppelen aan Beeline
Hoe het tarief opnieuw te koppelen aan Beeline

Het wijzigen van het tariefplan in "Beeline" is mogelijk via internet. Je hoeft dus niet eens naar een communicatiesalon als je een speciaal besturingssysteem gebruikt. Dankzij haar kunt u de diensten op elk moment zelf beheren. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om nieuwe diensten te activeren, oude uit te schakelen, als ze niet meer nodig zijn, bestelgegevens van een persoonlijk account. En het belangrijkste is dat u de mogelijkheid krijgt om het tarief op het juiste moment te wijzigen en alle informatie krijgt waarin u geïnteresseerd bent.

Om dit zelfbedieningssysteem te gebruiken, gaat u naar de website https://uslugi.beeline.ru. Om toegang te krijgen tot dit systeem, kiest u het USSD-verzoek * 110 * 9 # op het toetsenbord en stuurt u het naar de operator. Na het verzenden zou je een sms-bericht op je telefoon moeten ontvangen. Hieruit vindt u uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te voeren. Het wachtwoord is tijdelijk, u kunt het dan wijzigen, maar uw telefoonnummer in tiencijferige indeling is ingesteld als login in Beeline.

Nadat u voor de eerste keer met een tijdelijk wachtwoord in het besturingssysteem bent ingelogd, stelt u een nieuw wachtwoord in. Het zal blijvend worden. Het moet zes tot tien tekens lang zijn.

Abonnees van de telecomoperator Beeline mogen de mogelijkheid om contact op te nemen met het kantoor van het bedrijf of een telecomsalon niet vergeten. Daar helpt een medewerker u bij het kiezen van het meest winstgevende tariefplan. Het belangrijkste is dat u het contract voor de levering van communicatiediensten meeneemt, dat is gesloten op het moment van aankoop van de set van de simkaart. Mogelijk hebt u ook een paspoort nodig.

De operator heeft ook een mobiele assistent "Beeline Guide". Met zijn hulp kunt u actuele informatie ontvangen over promoties en bedrijfsnieuws, zijn diensten, tariefplannen. De gids stelt zelf uw huidige tariefplan in, vertelt u over de functies ervan, stelt u in staat om diensten aan of af te sluiten en het tariefplan te wijzigen. De mobiele assistent is beschikbaar voor abonnees door 0611 of 8 (727) 3 500 500 te bellen.

Aanbevolen: