Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Mobiele Telefoon
Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Mobiele Telefoon
Video: DVB'T Antenne van blikjes... BREAKING.!! 2024, Mei
Anonim

Is de antenne van uw mobiele telefoon te zwak en bent u niet tevreden over de signaalontvangst? Dit gebeurt als je in een landelijke omgeving ver van de repeater woont. Of - als u in een stad woont, maar nabijgelegen hoogbouw het signaal gedeeltelijk dooft. De situatie zal helpen om de gebruikelijke autoantenne te corrigeren, die boven het dak van uw huis is geheven. De antenne kan met uw eigen handen worden gemaakt.

Hoe maak je een antenne voor een mobiele telefoon
Hoe maak je een antenne voor een mobiele telefoon

Noodzakelijk

  • -tang of gewoon mes
  • -tang
  • -soldeerbout met soldeer
  • - een stuk tv-antennekabel
  • -een stuk van een koperdraad
  • -Chinese (of niet zo) mobiele telefoonadapter

instructies:

Stap 1

Neem een krimptang of een gewoon mes, een tang, een soldeerbout met soldeer, een stuk tv-antennekabel, een stuk koperdraad, een Chinese (of niet zo) mobiele telefoonadapter (je kunt het op de markt kopen voor 200-300 roebel), een beetje geduld en vijf tot tien minuten vrije tijd.

Stap 2

Gebruik een mes om het uiteinde van de antennekabel te strippen. Zie je, er is een "kern" in het midden en kopervlecht aan de zijkanten? Pas op dat u de huls of kern niet beschadigt tijdens het strippen. Het andere uiteinde van de kabel heb je nodig om een telefoontoestel aan te sluiten.

Stap 3

Bewapen jezelf met een soldeerbout en koperdraad van elke diameter van 8,2 cm lang Soldeer het koperdraad tot in de kern. Probeer te solderen zodat de hele structuur niet uit elkaar valt door de wind. De draad die aan de kern is gesoldeerd, moet verticaal zijn en "naar boven gericht". Soldeer exact dezelfde draad aan de mantel van de antennekabel. De draad die aan de vlecht is gesoldeerd, moet recht naar beneden wijzen.

Stap 4

Bevestig beide draden aan een houten basis om de structuur sterkte en stijfheid te geven, isoleer de plaatsen waar de draden aan de antennekabel zijn gesoldeerd.

Stap 5

Let er vooral op dat u de kern en de vlecht of draden die eraan zijn gesoldeerd niet aanraakt. Als ze sluiten, kan uw telefoon defect raken.

Stap 6

Bevestig een houten basis met koperdraden op het dak van het huis, zo hoog mogelijk, en sluit het andere uiteinde van de antennekabel aan op uw telefoontoestel met behulp van een adapteradapter

Stap 7

Let bij het vastmaken opnieuw op het feit dat de koperdraden verticaal zijn geplaatst en de kabel die ermee is verbonden horizontaal op de kruising ligt.

Aanbevolen: