Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Beeline-modem?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Beeline-modem?
Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Beeline-modem?

Video: Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Beeline-modem?

Video: Hoe Maak Je Een Antenne Voor Een Beeline-modem?
Video: Как улучшить скорость USB модема 2024, Mei
Anonim

Voor de meeste gebruikers van USB-modems is het probleem van het versterken van de signaalkwaliteit acuut. Om dit op te lossen is het aan te raden om een extra antenne op de modem aan te sluiten, deze is eenvoudig zelf te maken.

Hoe maak je een antenne voor een Beeline-modem?
Hoe maak je een antenne voor een Beeline-modem?

Noodzakelijk

  • - folie glasvezel laminaat;
  • - koperdraad;
  • - soldeerbout;
  • - tangen;
  • - heerser;
  • - afdichtmiddel.

instructies:

Stap 1

Overweeg een belangrijk punt, als uw modem geen poort heeft om een antenne aan te sluiten, dan moet u deze installeren in plaats van de standaard, die later helemaal niet zal werken. Bereid eerst alle benodigde onderdelen voor waaruit u een antenne gaat maken.

Stap 2

Snijd twee stroken metaal of met folie beklede glasvezel. Ze moeten 1–2 mm dik, 10 mm breed en 50–70 cm lang zijn. Maak een paar stukjes koperdraad klaar. De dikte mag niet groter zijn dan 2 mm. U kunt hiervoor koperdraad gebruiken.

Stap 3

Soldeer de voorgesneden stukjes koperdraad voorzichtig aan de voorbereide strips. Maak de afstand tussen de pinnen gelijk, maar deze mag niet te groot zijn. In totaal moet je 12-14 stukjes op elke plaat solderen. De pinnen moeten aan beide zijden van de platen verspringen.

Stap 4

Lijn met een draadknipper de lengte van alle gesoldeerde pinnen uit. Snijd nu vier rechthoekige stroken met afmetingen van 15x10 mm uit glasvezel. Boor er gaten in voor de coaxkabel.

Stap 5

Kies drie borden en verwijder aan beide kanten een deel van de folie. Laat de vierde plaat ongewijzigd.

Stap 6

Soldeer deze platen op een van de pinstrips die je hebt gemaakt. Plaats een niet-geïsoleerde plaat op een van de randen. Soldeer nu de tweede plaat aan de resulterende structuur.

Stap 7

Neem nu een 50 ohm coaxkabel en duw deze door de voorbereide gaten. Het uiteinde van de kabel moet grenzen aan een niet-geïsoleerde jumper. Bevestig de kabelmantel aan de ene plaat en de geleider aan de andere. Zorg ervoor dat u het kabelsoldeer afdicht. U kunt hiervoor lijm of kit gebruiken.

Stap 8

Maak nu een antennebevestiging om deze op de USB-modem aan te sluiten, of soldeer de vlecht en kern aan de binnenkant in plaats van de standaardantenne. Installeer de gemaakte antenne met de pinnen verticaal. Sluit de antenne aan op het modem.

Aanbevolen: