Je Telefoon Instellen Als Modem

Inhoudsopgave:

Je Telefoon Instellen Als Modem
Je Telefoon Instellen Als Modem

Video: Je Telefoon Instellen Als Modem

Video: Je Telefoon Instellen Als Modem
Video: Je mobiel als modem - Tethering (Consumentenbond) 2024, Maart
Anonim

Hoewel internet nu toegankelijker is dan ooit, is er in sommige gebieden geen bekabeld internet, waardoor je via je telefoon gebruik moet maken van het wereldwijde netwerk. Om dit te doen, moet u de modemfuncties configureren

Je telefoon instellen als modem
Je telefoon instellen als modem

Noodzakelijk

Telefoon, USB-kabel of Bluetooth op de computer (mits deze ook op de telefoon zit), het modemstuurprogramma voor uw telefoonmodel (gaat op de schijf naar de telefoon, u kunt deze ook downloaden van internet)

instructies:

Stap 1

Verbind je telefoon met een kabel met je computer. Ga naar het "Configuratiescherm" op uw computer, zoek "Telefoons en Modems" en selecteer "Modems". Klik op "Toevoegen".

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt "Do not detect the type of modem (select from the list)" en klik op "Next".

Stap 3

Klik op de knop Schijf hebben en selecteer vanaf welk station of welke map het systeem het stuurprogramma moet installeren. Klik op "Volgende", selecteer uw telefoonmodel uit de lijst en nogmaals op "Volgende".

Stap 4

Geef nu aan op welke poort het stuurprogramma moet worden geïnstalleerd (als u niet weet wat het is - niets wijzigen), klik opnieuw op "Volgende". Als het programma het venster van incompatibiliteit met uw besturingssysteem "weggooit", klikt u op de knop "Toch doorgaan" en wacht u op het stuurprogramma. Klik op Voltooien.

Stap 5

Nu zetten we de verbinding op. Controleer of de telefoon is aangesloten op de computer. Ga naar het "Configuratiescherm" op uw computer, zoek "Telefoons en Modems" en selecteer "Modems".

Stap 6

Selecteer de modem die u hebt geïnstalleerd en klik op de knop "Eigenschappen". Ga dan naar het tabblad "Extra communicatieparameters" en kopieer in het veld "additional initialization commands" deze regel: AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet.beeline.ru" (internet.beeline.ru - varieert afhankelijk van uw mobiele operator. Wat u moet aangeven, kunt u achterhalen door de operator te bellen). Alle tekens in de tekenreeks mogen geen spaties bevatten!

Stap 7

Klik nu in het "Configuratiescherm" op het tabblad "Netwerkverbindingen", "Een nieuwe verbinding maken" en nu op "Volgende". Kies: "Verbinding maken met internet" -> "Handmatig een verbinding instellen" -> "Via een gewone modem".

Stap 8

Nu moet je de modem selecteren die je hebt geïnstalleerd en invoeren (afhankelijk van de mobiele provider):

verbindingsnaam: BeelineEDGE

telefoonnummer: * 99 *** 1 #

gebruikersnaam: beeline

wachtwoord: beeline

wachtwoord bevestiging: beeline

Stap 9

Probeer online te gaan: Start -> Configuratiescherm -> Netwerkverbindingen -> BeelineEDGE

Aanbevolen: