Een Mobiele Telefoon Als Modem Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Als Modem Aansluiten
Een Mobiele Telefoon Als Modem Aansluiten
Anonim

Als je besluit om een mobiele telefoon te gebruiken om je computer of laptop met internet te verbinden, zijn er een paar regels waar je rekening mee moet houden. Vergeet niet dat je een speciale USB-kabel of BlueTooth-adapter nodig hebt.

Een mobiele telefoon als modem aansluiten
Een mobiele telefoon als modem aansluiten

Noodzakelijk

PC-suite

instructies:

Stap 1

Download eerst een programma waarmee u de communicatie tussen uw computer en uw mobiele telefoon kunt instellen. Grote bedrijven hebben hun eigen applicaties uitgebracht, genaamd PC Studio of PC Suite. Installeer het programma dat geschikt is voor uw mobiele telefoon en start het.

Stap 2

Selecteer het type synchronisatie tussen uw telefoon en uw computer of laptop. Wil je draadloos gebruiken, schaf dan een BlueTooth adapter aan. Verbind uw telefoon met uw computer via een kabel of draadloze verbinding. Wacht tot het programma het detecteert.

Stap 3

Open het menu Internetverbinding of Internetverbinding. Configureer de instellingen voor verbinding met internet. Meestal moet u een gebruikersnaam, wachtwoord en serveradres opgeven. Als u niet zeker bent van de juistheid van de opgegeven parameters, open dan de internetinstellingen op uw mobiele telefoon. Vul de programma-items op dezelfde manier in.

Stap 4

Klik op de knop Verbinden. Wacht tot de verbinding met de server van de operator is voltooid. Open uw browser en controleer op internettoegang.

Stap 5

Als uw telefoon GPRS-internet gebruikt, is het het meest redelijk om extra programma's te gebruiken. Installeer eerst het hulpprogramma Traffic Compressor. Het zal uw verkeer besparen en tegelijkertijd het laden van websites versnellen.

Stap 6

Installeer een applicatie waarmee u Java-programma's kunt uitvoeren die zijn geschreven voor mobiele telefoons op uw computer. Er zijn er veel in het publieke domein op internet. Download het bestand operamini.jar. Het is een browser die wordt gebruikt in mobiele telefoons. Gebruik Opera Mini om door webpagina's te bladeren.

Stap 7

Houd er rekening mee dat als u PC Suite sluit, uw internetverbinding automatisch wordt verbroken.

Aanbevolen: