Hoe Sms Met Code Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Met Code Te Verwijderen
Hoe Sms Met Code Te Verwijderen

Video: Hoe Sms Met Code Te Verwijderen

Video: Hoe Sms Met Code Te Verwijderen
Video: How to hard reset Samsung J5 2017 (SM-J530F). Remove pin/pattern/password lock. 2024, Mei
Anonim

Veel pc's lijden momenteel aan een kwaadaardig virus dat binnenkomt via verschillende bronnen van gegevensoverdracht en waarvoor een code via sms moet worden verzonden. U kunt een computer met een dergelijk virus besmetten via ICQ door geïnfecteerde sites te bezoeken of niet-geverifieerde bestanden te downloaden. Er zijn veel methoden om sms met een code te verwijderen, omdat deze afhankelijk zijn van de wijziging van de infectie.

Hoe sms met code te verwijderen
Hoe sms met code te verwijderen

instructies:

Stap 1

Herstel het besturingssysteem van uw computer vanaf een controlepunt. Bepaal de geschatte tijd waarop dit virus met de sms-code bij u is aangekomen. Klik op "Start" aan de linkerkant van het paneel en selecteer het gedeelte "Programma's". Zoek vervolgens in het menu dat wordt geopend het item "Standaard", waar u de link "Systeemwerkset" en de opdracht "Systeemherstel" selecteert.

Stap 2

Selecteer de periode waarin er geen virus op de computer was en voer controlepuntherstel uit. Zo start het besturingssysteem waarin het schadelijke bestand nog niet is binnengekomen, terwijl alle documenten die de gebruiker gedurende deze tijd heeft gemaakt, worden opgeslagen.

Stap 3

Schrijf op een apart blad het telefoonnummer waarnaar het virus je vraagt een sms met een code te sturen. Ga vervolgens vanaf een andere computer naar de website van uw antivirusprogramma in het gedeelte over het verwijderen van banners van het bureaublad. Voor de antivirus "Kaspersky" volgt u de link https://sms.kaspersky.ru/, en voor "Dr. Web "-

Stap 4

Voer in het voorgestelde veld het telefoonnummer in dat op de banner wordt vermeld en klik op "Code ophalen" of "Zoekcode". Als gevolg hiervan ontvangt u de benodigde code waarmee u het schadelijke programma kunt blokkeren en verwijderen.

Stap 5

Gebruik het programma "LiveCD", dat kan worden gedownload via de link https://www.freedrweb.com/livecd. De toepassing moet op een cd of DWD-schijf worden gebrand. Plaats het in de geïnfecteerde computer en volg de instructies van het programma om het virus te verwijderen.

Stap 6

Sluit de browser als de sms met de code erin verschijnt en de antivirus deze niet kan detecteren. Ga naar "Start" - "Configuratiescherm" en selecteer de sectie "Programma's toevoegen of verwijderen". Verwijder alle widgets die in uw browser zijn geïnstalleerd. Start daarna de browser opnieuw zodat de antivirus het virus kan detecteren en verwijderen.

Stap 7

Voer een volledige herinstallatie van het besturingssysteem uit als geen van de methoden heeft geholpen om de sms met de code te verwijderen. Download na de installatie de gelicentieerde versie van de antivirus en controleer uw computer op malware en bestanden.

Aanbevolen: