Hoe Sms-spam Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-spam Te Verwijderen
Hoe Sms-spam Te Verwijderen

Video: Hoe Sms-spam Te Verwijderen

Video: Hoe Sms-spam Te Verwijderen
Video: Hoe verwijder je SMS spam? - SMS spammer blokkeren - SMS spam rapporteren 2024, April
Anonim

Een golf van sms-spam heeft de netwerken van mobiele operators overspoeld. Advertenties bevatten een hoop onnodige informatie en belanden als een nutteloze last in het geheugen van de telefoon. Er is geen betrouwbare bescherming tegen spammers. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw eigen veiligheid handhaven om niet in de klauwen van een sms-spammer te vallen.

Hoe sms-spam te verwijderen
Hoe sms-spam te verwijderen

Noodzakelijk

  • - software;
  • - instructies voor een mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Wees voorzichtig en laat uw gegevens niet achter op onbeschermde sites om te voorkomen dat spammers in hun databases komen. Een sociaal netwerkprofiel, registratie op het forum, posten in de commentaren - al deze informatie die zich in het publieke domein op internet bevindt, helpt spammers hun werk effectief te doen. Denk goed na over de veiligheid van de site, waarvoor een sms-bevestiging vereist is voor registratie en volledig gebruik van materialen. Selecteer en installeer een programma op uw computer waarmee u de beveiliging van de internetverbinding, de betrouwbaarheid van de bron zelf en de informatiebeveiliging kunt bepalen. Dit geldt met name voor online winkels, waarvan de sites vaak worden opgeklopt en daarom gemakkelijk kunnen worden gehackt. En de hele database van klanten die hun mobiele telefoonnummer achterlaten voor communicatie, gaat naar spammers.

Stap 2

Bel de hotline van de mobiele operator als u nog een sms-advertentie hebt ontvangen voor intieme diensten of snelle computerhulp. De hele wereld, niet alleen Rusland, heeft last van vervelende sms-spam, dus worden er wereldwijde programma's gemaakt om de inspanningen van verschillende operators te bundelen in een ongelijke strijd tegen dit vervelende fenomeen. De "Grote Drie" Russische bedrijven die mobiele diensten aanbieden (Megafon, MTS en Beeline) kondigden de aanwezigheid aan van hun eigen anti-spamprogramma's en filters, maar de effectiviteit van de genomen maatregelen is nog steeds een grote vraag.

Stap 3

Gebruik een programma voor een mobiele telefoon dat een filter maakt van nummers van waaruit sms-berichten worden ontvangen. Deze oplossing is het meest effectief, maar heeft ook enkele nadelen. Er is nog steeds geen programma dat alle telefoonnummers zou verbieden, behalve de nummers die de gebruiker kent. Het kan alleen herhaalde sms van een verdacht nummer verbieden, maar zoals u weet, sturen spammers graag advertenties vanaf verschillende mobiele nummers.

Aanbevolen: