Spraakcommunicatie Instellen

Inhoudsopgave:

Spraakcommunicatie Instellen
Spraakcommunicatie Instellen

Video: Spraakcommunicatie Instellen

Video: Spraakcommunicatie Instellen
Video: Instellen IP-adres: OPT-3-MTPEG-IN 2024, April
Anonim

Spraakcommunicatie maakt elektronische games effectiever en interessanter. Om hem in te stellen heb je een geluidskaart in je computer nodig, extra software, een headset (koptelefoon en een microfoon). Als je geen microfoon hebt, maak dan toch een spraakverbinding - je zult anderen horen, en dit zal het spel spannender maken.

Spraakcommunicatie instellen
Spraakcommunicatie instellen

instructies:

Stap 1

Voor spraakcommunicatie in het spel kun je het TeamSpeak-programma gebruiken. Dit is eigenlijk een netwerktelefoon, maar vanwege zijn stabiliteit, minimaal vereiste middelen en minimale TS is er veel vraag naar. Installeer het TeamSpeak-programma en de patch ervoor. Kopieer beide bestanden naar de hoofdmap van het TeamSpeak-programma (C: Program FilesTeamSpeak Client). Laat het systeem bestaande bestanden overschrijven. Na het voltooien van deze stappen installeert u het programma voor spraakcommunicatie. Pas het aan.

Stap 2

Voer het programma uit. Klik hiervoor op Verbinding en vervolgens op Loop Back Test. In deze modus maakt TS als het ware verbinding met zichzelf en luister je naar jezelf, maar met een bepaalde vertraging. Deze modus is handig voor instellingen. Klik vervolgens op het tabblad Instellingen.

Stap 3

Schakel spraakactivering uit (dit is spraakactivering) en wijs een knop toe, wanneer u klikt waarop u een overdracht krijgt. Verplaats het selectievakje van Spraakactivering naar de opdracht Druktoets en druk vervolgens op de Set-toets of een andere handige knop die u niet in het spel gebruikt (bijvoorbeeld de D-toets). Druk op de D-toets en zeg iets in de microfoon. Als reactie zou je je eigen stem moeten horen.

Stap 4

Pas daarna het geluid naar wens aan. U kunt het selectievakje Stemnormalisatie aanvinken en de schuifregelaar Verzendinstellingen kan worden ingesteld op de 3e positie aan de linkerkant en de uitvoerinstellingen kunnen worden ingesteld op de 7e positie aan de rechterkant. Al deze instellingen zijn afhankelijk van uw hoofdtelefoon en microfoon. Gebruik geen desktop-speakers en een aparte microfoon, want tijdens een gesprek zullen er vreemde geluiden en echo's zijn, wat niet erg handig is.

Stap 5

Maak verbinding met de server. Klik hiervoor op Verbinding en vervolgens op de opdracht Verbinden met server. Voer uw bijnaam in het dialoogvenster in het veld Spelersnaam in. Het is beter om de bijnaam hetzelfde te gebruiken als in het spel.

Stap 6

In het veld Server moet u 83.102.237.229 of ts.corbina.net invoeren, het wachtwoord om in te loggen op de server is 1. Klik vervolgens op de opdracht Verbinden en u moet verbinding maken met de server. Maak verbinding met de kamer waar u gaat chatten. Klik hiervoor op de kamers die worden aangeboden.

Aanbevolen: