Digitale Tv Instellen

Inhoudsopgave:

Digitale Tv Instellen
Digitale Tv Instellen

Video: Digitale Tv Instellen

Video: Digitale Tv Instellen
Video: Samsung Smart TV Ziggo Digitale TV installeren 2024, April
Anonim

Digitale televisie is pas de laatste jaren populair geworden en daarom zijn er veel kabeltelevisiebedrijven op de Russische telecommunicatiemarkt verschenen. Digitale televisie in Moskou en St. Petersburg is geen zeldzaamheid meer. Niet elke gebruiker weet echter hoe hij digitale televisie goed moet instellen. Winkels en servicecentra bieden op hun beurt maatwerkdiensten die u wat geld zullen kosten.

Digitale tv instellen
Digitale tv instellen

instructies:

Stap 1

Het zelf instellen van een TV met tuner voor het ontvangen van digitale televisie, ook wel DVB-C genoemd, is niet zo moeilijk.

Om naar de setup te gaan, ga naar het TV-menu en selecteer het item genaamd "Auto setup". U ziet een venster voor het selecteren van een tv-signaalbron met twee alternatieven: antenne en kabel. Selecteer de tweede optie en klik op de Start-knop aan de rechterkant.

Stap 2

Selecteer in het volgende venster voor het selecteren van een uitzendbron "Digitaal" en druk opnieuw op de knop "Start". En tot slot, in het laatste venster, in het item "Zoekmodus", selecteer de optie "Volledig" en vul de velden in met de volgende gegevens:

- frequentie - 354 MHz;

- modulatie - QAM 256;

- transmissiesnelheid - 6900 sim/sec.

Als u naar kanalen in HD-kwaliteit wilt zoeken, wijzigt u de frequentie in 338 MHz.

Stap 3

Veel tv-modellen ondersteunen zoeken naar netwerken, dus u hoeft niet alle hierboven beschreven parameters handmatig in te voeren. Druk direct na het selecteren van de zoekmodus op de knop "Zoeken".

Op sommige tv's moet je ook waarden invoeren voor de eindfrequentie en het scantype. Selecteer bij het instellen van digitale tv Fast Scan en stel de eindfrequentie in op 418 MHz.

Stap 4

Zoals u kunt zien, duurt het opzetten van digitale televisie slechts enkele minuten en vereist geen gespecialiseerde kennis en vaardigheden.

Daarnaast kan digitale televisie worden geconfigureerd op een personal computer. Dit vereist een ingebouwde of externe tv-tuner en een kleine antenne om het signaal te ontvangen. De instellingen zijn in de meeste gevallen ingesteld op automatisch.

Aanbevolen: