Hoe De Autoresponder-service Te Deactiveren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Autoresponder-service Te Deactiveren?
Hoe De Autoresponder-service Te Deactiveren?

Video: Hoe De Autoresponder-service Te Deactiveren?

Video: Hoe De Autoresponder-service Te Deactiveren?
Video: Email Marketing Automation Strategies: Double Your Sales and Engagement Using Autoresponders 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators proberen communicatie toegankelijker, gemakkelijker en kosteneffectiever te maken. Daarom ontwikkelen en implementeren bedrijven verschillende tariefopties. Door bijvoorbeeld de service "Answering Machine" te activeren, kunnen abonnees spraakberichten ontvangen en beluisteren van mensen die bellen. Als u de noodzaak ziet om deze functie in de toekomst niet te gebruiken, schakelt u deze uit.

Hoe de Autoresponder-service te deactiveren?
Hoe de Autoresponder-service te deactiveren?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het kantoor van uw mobiele operator om de dienst "Antwoordapparaat" te deactiveren. Het bedrijf heeft professionals in dienst die de optie binnen enkele minuten deactiveren. Ook kunnen medewerkers u adviseren en leren hoe u zelfstandig diensten kunt beheren.

Stap 2

Als de dealer of het servicecentrum ver weg is, kunt u telefonisch contact opnemen met een adviseur. U bent bijvoorbeeld klant van MTS. Bel in dit geval 0890 vanaf uw mobiele telefoon of 8 (800) 250 0890 vanaf een lokale telefoon. Wacht op het antwoord van de adviseur en leg hem de essentie van het probleem uit. Megafon-abonnees kunnen de service op dezelfde manier uitschakelen, namelijk door het contactcenter te bellen op 0500 of 8 (800) 333 0500. Klanten van Beeline moeten 0611 bellen.

Stap 3

Deactiveer de dienst zelf. Voer hiervoor de opdracht USSD in. Voor MTS-clients ziet het er als volgt uit: * 111 * 90 #. Voor Megafon is het * 105 * 1300 #, voor Beeline - * 110 * 010 #. Nadat u de opdracht hebt ingevoerd, wordt er een servicebericht naar uw telefoon verzonden met de resultaten van de uitgevoerde acties.

Stap 4

U kunt ook de officiële pagina van uw mobiele bedrijf op internet gebruiken. U hoeft alleen maar naar de site te gaan, een link naar het zelfbedieningssysteem te vinden, uw persoonlijke gegevens (telefoonnummer en wachtwoord) in te voeren. Daarna wordt een pagina van uw persoonlijke account voor u geopend, zoek de sectie "Diensten" in het menu, selecteer de juiste subsectie (bijvoorbeeld "Wijziging van diensten"). Zoek "Autoresponder" in de lijst en deactiveer de service. Sla uw wijzigingen aan het einde op.

Stap 5

Als u een Megafon-abonnee bent, verwijdert u de service met een verzoek. Stuur het volgende bericht naar nummer 000105: "1300". Voor MTS klanten is er ook een soortgelijk verzoek, u dient de tekst "90 2" in te voeren en naar het verkorte nummer 111 te sturen. In beide gevallen worden er geen offertes geplaatst.

Aanbevolen: