Hoe Stel Ik Een Autoresponder In?

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Ik Een Autoresponder In?
Hoe Stel Ik Een Autoresponder In?

Video: Hoe Stel Ik Een Autoresponder In?

Video: Hoe Stel Ik Een Autoresponder In?
Video: How to Create an Autoresponder in GetResponse on Cheapest Plan 2024, Mei
Anonim

Een speciale service genaamd "Answering Machine" helpt u om een gemiste oproep of een inkomend bericht niet onbeantwoord te laten. Dankzij haar kunt u altijd weten wie en wanneer u heeft gebeld of geschreven, en kunt u naar de ingesproken voicemailberichten luisteren.

Hoe stel ik een autoresponder in?
Hoe stel ik een autoresponder in?

instructies:

Stap 1

Deze dienst wordt geleverd door een van de grootste telecomoperatoren "Beeline". Om het antwoordapparaat te activeren, moeten abonnees een USSD-verzoek sturen naar het nummer * 110 * 014 #. De verbonden service helpt u elke keer dat de telefoon buiten bereik is, en ook als u de hoorn niet binnen 30 seconden kunt opnemen. De beller kan zo nodig een voicemailbericht voor u inspreken. Luister ernaar door het verkorte nummer 0600 te bellen.

Stap 2

De Beeline-operator biedt ook een zelfbedieningssysteem waarmee u uw diensten kunt beheren, inclusief een antwoordapparaat (op elk gewenst moment aansluiten en loskoppelen). Dit systeem staat op de site https://uslugi.beeline.ru. Met zijn hulp kunt u ook uw tariefplan wijzigen, factuurgegevens bestellen, een simkaart blokkeren. Voordat u het systeem betreedt, moet u uw persoonlijke login en wachtwoord verkrijgen door * 110 * 9 # te kiezen. De operator stelt het wachtwoord in en de login is uw mobiele telefoonnummer, gespecificeerd in tiencijferige notatie

Stap 3

De operator "Megafon" legt enkele beperkingen op aan de aansluiting van een antwoordapparaat. Ze zijn relevant voor klanten die zijn aangesloten op het tarief "Telemetrie" of "Light" (en niet alleen voor hen, trouwens, de lijst met dergelijke tarieven kan veranderen, dus controleer het op de officiële website van het bedrijf). Voor andere abonnees wordt de dienst geleverd door 0500 te bellen, in het "Service-Guide" zelfbedieningssysteem of in de "Megafon" communicatiesalon. Activering kost 10 roebel en de dagelijkse abonnementskosten bedragen 1 roebel.

Stap 4

De dienst "SMS-antwoordapparaat" is beschikbaar voor de klanten van het bedrijf "MTS". Zij zal helpen in het geval dat u de telefoon niet kunt beantwoorden en de sms niet kunt beantwoorden. Om zo'n autoresponder te installeren, stelt u eerst de antwoordtekst in (kies een willekeurige en stuur deze naar het verkorte nummer 3021). Nadat de dienst is geactiveerd, ontvangen MTS-abonnees een bericht met de door u opgegeven tekst.

Aanbevolen: