Afmelden Voor Sms-mailings

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Sms-mailings
Afmelden Voor Sms-mailings

Video: Afmelden Voor Sms-mailings

Video: Afmelden Voor Sms-mailings
Video: How To Unsubscribe A Contact From Emails And SMS 2024, Mei
Anonim

Het versturen van SMS is een van de nieuwe richtingen van adverteren. Je kunt je erop abonneren als je dingen in een winkel koopt of als je op internet werkt, bijvoorbeeld aan bestandswisselaars. Meestal is het verzenden van sms gratis, maar er zijn momenten waarop geld van het saldo van uw telefoon begint te "vliegen", dan kunt u weigeren berichten te verzenden.

Afmelden voor sms-mailings
Afmelden voor sms-mailings

instructies:

Stap 1

Als je een sms ontvangt van een winkel, is dit waarschijnlijk gratis, omdat geld uit je winkel halen de reputatie van de winkel kan schaden. Het meest voorkomende geval wanneer u verbinding maakt met de diensten van een internetmediaportaal. Hoe gebeurde dit? U verbindt de service van de bestandshostingservice - advertenties uitschakelen en de downloadsnelheid verhogen, en onderweg de service van de portal, dit item wordt meestal in kleine lettertjes ondertekend aan het einde van het abonnement. Het is eenvoudig om u af te melden voor de wisselaarservice - u kunt de link op de website "Afmelden" volgen. Om de diensten van het entertainmentportaal te weigeren - stuur het woord STOP of STOP, waarvan u een sms ontvangt. In de regel is dit een kort viercijferig nummer.

Stap 2

Daarna zou er een antwoord-sms moeten komen - een bevestiging dat u zich met succes hebt afgemeld voor de diensten van het mediaportaal.

Stap 3

Soms is het nummer van waaruit de mailing wordt uitgevoerd niet gedefinieerd of niet bedoeld voor abonnementsbeheer. Als de site die verantwoordelijk is voor de mailing in de sms wordt vermeld, volg dan de opgegeven link en neem contact op met de sitebeheerder. Dit kan in de regel via het tabblad "Contacten".

Stap 4

Neem contact op met de klantenservice van uw mobiele provider: Megafon 0500, Beeline 0611, MTS 0890, Rostelecom 150 (of 88004500150 - gratis). De operator vertelt u de namen van de diensten waarop u bent geabonneerd en hoe u deze kunt weigeren of blokkeren. Op uw verzoek kunt u een sms-instructie krijgen.

Stap 5

Als de portal waarop u bent geabonneerd op de zwarte lijst van uw operator staat, kunt u het afgeschreven geld terugstorten. U kunt ook informatie krijgen van de klantenservice op de bovenstaande nummers. Als uw operator niet op de lijst staat, vindt u het nummer in de brochure die u bij de simkaart hebt ontvangen of op internet.

Aanbevolen: