Afmelden Voor Beeline Mailings

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Beeline Mailings
Afmelden Voor Beeline Mailings

Video: Afmelden Voor Beeline Mailings

Video: Afmelden Voor Beeline Mailings
Video: Безлимитный интернет на целый месяц на Beeline 2024, Mei
Anonim

Abonnees van het bedrijf "Beeline" kunnen informatieberichten ontvangen op hun mobiele telefoon als ze de dienst "Chameleon" hebben geactiveerd. U kunt zich op elk moment afmelden voor het ontvangen van reclameberichten. Om dit te doen, moet u een van de aangeboden diensten of telefoonnummers gebruiken.

Afmelden voor Beeline mailings
Afmelden voor Beeline mailings

instructies:

Stap 1

Als u de ontvangst van de mailing van de telefoniste wilt uitschakelen, gebruik dan het USSD-nummer * 110 * 20 # (kies het op het toetsenbord van de telefoon en druk op de belknop). Houd er rekening mee dat je niet naar externe bronnen hoeft te gaan om van de Chameleon af te komen. Je kunt ook naar de telefooninstellingen gaan en de kolom Beeinfo selecteren in het speciale menu. Zoek dan gewoon de dienst die je nodig hebt in de lijst, klik erop. U ziet een veld met de naam "Activering". Daarin moet u op de toets "Uit" drukken.

Stap 2

Een autoresponder van het bedrijf Beeline, genaamd "Mobile Consultant", kan u helpen onnodige diensten (waaronder talrijke mailings) te deactiveren. Deze is bereikbaar via 0611 (bedoeld voor bellen vanaf mobiele telefoons). Opgemerkt moet worden dat dit systeem multifunctioneel is. Hierdoor kan de abonnee ook allerlei informatie krijgen: bijvoorbeeld over de mogelijkheden van het huidige tariefplan, de stand van het saldo, nieuwe producten die verschijnen en nog veel meer. U kunt veel meer informatie over de "Mobile Consultant" vinden op de officiële website van de operator.

Stap 3

In het bedrijf "Beeline" kunnen klanten ook zelfstandig alle diensten beheren. Dit kan met een speciaal systeem. Het bevindt zich op de website https://uslugi.beeline.ru. Het volledige scala van haar acties bestaat uit vele punten, namelijk: het wijzigen van het tariefplan, het bestellen van accountgegevens, het blokkeren en deblokkeren van een telefoonnummer, het bestellen en afsluiten van diensten. Als u toegang wilt krijgen tot dit zelfbedieningssysteem, stuurt u de operator een USSD-commando * 110 * 9 #. Daarna zou u een sms-bericht moeten ontvangen met een login voor autorisatie in het systeem en een tijdelijk toegangswachtwoord. Overigens is de login uw mobiele telefoonnummer, weergegeven in een tiencijferig formaat.

Aanbevolen: