Hoeveel Kost Een Nikon Camera Voor Android?

Hoeveel Kost Een Nikon Camera Voor Android?
Hoeveel Kost Een Nikon Camera Voor Android?

Video: Hoeveel Kost Een Nikon Camera Voor Android?

Video: Hoeveel Kost Een Nikon Camera Voor Android?
Video: How to - Connect Nikon DSLR to android phone 2024, Mei
Anonim

Android is een draagbaar op Linux gebaseerd besturingssysteem. Het eerste apparaat dat eraan werkte, was de HTC T-Mobile G1-telefoon die in 2008 werd uitgebracht. Nu wordt Android gebruikt door bekende merken als Aser, Sony, LG, enz.

Hoeveel kost een Nikon camera voor Android?
Hoeveel kost een Nikon camera voor Android?

Digitale camera's leveren beelden van hogere kwaliteit dan telefoons met een camerafunctie. Dit verschil wordt echter geleidelijk kleiner door de verbetering van technologieën die worden gebruikt om smartphones te produceren. Daarom proberen fabrikanten de functionaliteit van digitale camera's uit te breiden door er besturingssystemen in te integreren. Nicon introduceerde onlangs de Nikon Coolpix S800c met Android 2.3 Gingerbread. Dit is niet de meest recente versie van dit besturingssysteem, maar er is geen upgrade-optie.

De camera is uitgerust met een groothoek NIKKOR-lens met een vergroting van 10x en een brandpuntsafstand van 25-250 mm, een 16 megapixel BSI CMOS-sensor. De EXPEED C2-beeldprocessor en autofocus zorgen voor een hoge gevoeligheid en een uitstekende fotokwaliteit. Het is mogelijk om films in HD-kwaliteit in slow motion en fast motion op te nemen. Voor het opslaan van foto's en video's heeft de camera een intern geheugen van 1,7 GB, dat kan worden uitgebreid door extra geheugenkaarten aan te sluiten met een capaciteit tot 32 GB in SD- en SDHC-formaat. Android 2.3 wordt aangedreven door een Cortex A9-processor en 512 MB RAM. Bovendien kan de camera werken zonder het besturingssysteem te starten. De besturing gebeurt met een touchscreen display met een resolutie van 819.000 punten en een diagonaal van 3,5 inch. Het gewicht van het apparaat is ongeveer 190 g, de totale afmetingen zijn 111,4 x 60,0 x 27,2 mm. Het model zal verkrijgbaar zijn in zwart en wit.

De camera heeft een ingebouwde Wi-Fi-module waarmee je direct de beelden kunt laten zien op sociale netwerken, een videogesprek kunt voeren via Skype of Google Play-applicaties kunt downloaden. Met behulp van de GPS-module kunt u markeringen op de foto's maken over de coördinaten van de plaatsen waar ze zijn gemaakt. Als je wifi uitschakelt, kun je foto's via Bluetooth overzetten naar je telefoon of computer. Het biedt ook de mogelijkheid om via een USB-poort verbinding te maken met een computer.

De verkoop van nieuwe artikelen begint in september 2012. De aanbevolen verkoopprijs van Nikon Coolpix S800c in de VS zal 350 dollar zijn, maar hoogstwaarschijnlijk zal het hoger zijn op de Russische markt.

Aanbevolen: