Hoeveel Kost Een Goede Netbook, Laptop, Tablet?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een Goede Netbook, Laptop, Tablet?
Hoeveel Kost Een Goede Netbook, Laptop, Tablet?
Anonim

Er is een groot aantal verschillende gadgets op de markt voor mobiele apparaten verschenen, wat heeft geleid tot een prijsdaling voor de meest populaire en gevraagde apparaten - netbooks, laptops en tablets. Ze kunnen tegen verschillende prijzen worden gekocht bij bijna elke elektronicawinkel of online winkel.

Hoeveel kost een goede netbook, laptop, tablet?
Hoeveel kost een goede netbook, laptop, tablet?

netbooks

De kosten van netbooks zijn iets lager dan de kosten van veel best presterende full-size laptops. Dit komt door de beperkingen die de netbook oplegt aan het gebruik van software - het apparaat is bijvoorbeeld niet geschikt voor het starten van nieuwe computergames of resource-intensieve programma's.

De kosten van een netbook zijn afhankelijk van uw wensen. Je kunt een goed apparaat krijgen van MSI, ASUS of Acer voor een prijs die niet hoger zal zijn dan $ 350. Elk van deze apparaten heeft ongeveer dezelfde kenmerken (2 of 4 GB RAM, dual-core processor) en zal in staat zijn om de door de gebruiker vereiste taken met succes uit te voeren.

Wil je een toestel kopen met een stofdichte behuizing en efficiëntere vulling, dan betaal je ongeveer 500 dollar voor het toestel.

Notitieboekje

Afhankelijk van de taken die u op een laptop wilt uitvoeren, zullen ook de vereisten voor de componenten van het apparaat variëren. Hoeveel een laptop kost, hangt af van de prestaties.

Om kantoortoepassingen, grafische bewerkingsprogramma's, videoverwerkingsprogramma's en de meeste games uit te voeren, moet u betalen voor een apparaat met een i3-processor en een discrete grafische kaart met ten minste 1 GB geheugen, die de complexe verwerkingslast van u overneemt grafische elementen. In dit geval moet het apparaat minimaal 4 GB RAM hebben. De prijs van zo'n laptop begint bij $ 550 en eindigt bij $ 800, gevolgd door apparaten in de bovenstaande klasse. Deze notebooks zullen verbeterde prestaties kunnen laten zien bij gebruik van het systeem en het uitvoeren van games.

De tablet

De kosten van een goede tablet in de moderne mobiele markt kunnen ook variëren. De gemiddelde prijs van een draagbaar apparaat met voldoende prestaties om consistent alle taken van de gebruiker uit te voeren, zal ongeveer $ 500 en meer bedragen.

Voor Windows-liefhebbers begint een goede tablet bij $ 550. Nieuwe iOS-apparaten gaan rond de $600 kosten, wat de prijs is voor een iPad 4 met een SIM-slot en 16GB opslagruimte.

Voor dit geld kun je een apparaat kopen van een bekend bedrijf (Samsung of ASUS). Het toestel krijgt een dual- of quad-core processor met 2GB RAM, een ingebouwde 32GB of 64GB harde schijf en een extra grafische processor. Het toestel zal worden uitgerust met Android OS.

Aanbevolen: