Hoe Plak Je De Film Op Je Telefoon Zonder Luchtbellen

Inhoudsopgave:

Hoe Plak Je De Film Op Je Telefoon Zonder Luchtbellen
Hoe Plak Je De Film Op Je Telefoon Zonder Luchtbellen

Video: Hoe Plak Je De Film Op Je Telefoon Zonder Luchtbellen

Video: Hoe Plak Je De Film Op Je Telefoon Zonder Luchtbellen
Video: How To Put On A Screen Protector Without Bubbles 2024, Mei
Anonim

Hoeveel vreugde krijgt een persoon bij het kopen van een nieuwe telefoon! Hoeveel mogelijkheden hebben moderne geavanceerde apparaten! Maar er is één nadeel: na verloop van tijd raakt het telefoonscherm bedekt met vlekken en krassen. Om dit probleem te voorkomen, kunt u een beschermende sticker gebruiken. Tijdens het gebruik rijst de vraag, hoe de film zonder luchtbellen op de telefoon te lijmen?

kak nakleit 'plenku na telefon
kak nakleit 'plenku na telefon

Het gebruik van een beschermsticker gaat gepaard met enkele eigenaardigheden. Lijmen zonder er rekening mee te houden zal resulteren in een bubbelfilm. Wanneer u het opnieuw probeert te plakken, worden kleine deeltjes aangetrokken door het kleverige oppervlak, die het scherm vervuilen.

Wat is de eigenaardigheid van het proces?

De eerste stap is het kiezen van een goede film. Het aanbod van goederen is vrij uitgebreid, evenals de prijzen ervoor. Ga niet achter goedkoop aan. Goedkope stickers zijn vaak van slechte kwaliteit. Let op de fabrikant. Het is beter als het een bekend, bewezen merk is.

Een andere belangrijke factor voordat je de film zonder luchtbellen op je telefoon plakt, is de voorbereiding van het scherm. Het moet grondig worden schoongemaakt. Om te voorkomen dat er nieuwe deeltjes in het scherm komen, is het raadzaam om dit in de badkamer te doen. De lucht is hier behoorlijk vochtig, wat het schoonmaken makkelijker maakt.

Het is verboden agressieve middelen te gebruiken tijdens het reinigingsproces. Voor deze doeleinden wordt een speciale doek bij de film verkocht. Het helpt om vuil en stof van het scherm te verwijderen.

Gebruik tape om kleine deeltjes van je telefoon te verwijderen. Plak hem eerst op het scherm en scheur dan abrupt de tape eraf.

Het display van de telefoon moet droog zijn voordat het wordt gelijmd. Het plakken van natte film is niet toegestaan. Dit kan leiden tot schade aan de gadget zelf.

Het is noodzakelijk om de film geleidelijk te lijmen, beginnend bij de rand. Om dit te doen, vouwt u het beschermende deel terug en begint u op het scherm te lijmen, waarbij u het voorzichtig gladstrijkt. Beweeg geleidelijk in de tegenovergestelde richting.

Breng een zeepoplossing aan om het gemakkelijker te maken om de film op het scherm uit te lijnen. Voeg hiervoor een druppel vloeibare zeep toe aan 20 g vloeistof. Breng een laag aan met een kwast. Probeer het heel dun te houden.

Maak je geen zorgen als het de eerste keer niet gelukt is om de film toe te passen. Dit zal een lonende ervaring zijn om u te helpen fouten te voorkomen de volgende keer dat u het probeert.

Aanbevolen: