Hoe Plak Je De Film Zonder Luchtbellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Plak Je De Film Zonder Luchtbellen?
Hoe Plak Je De Film Zonder Luchtbellen?

Video: Hoe Plak Je De Film Zonder Luchtbellen?

Video: Hoe Plak Je De Film Zonder Luchtbellen?
Video: Hoe plak je een statische raamfolie? Raamfolie aanbrengen. 2024, Mei
Anonim

Moderne apparaten hebben vrij grote, aanraakgevoelige schermen, die het meest kwetsbare en krasgevoelige deel van het apparaat zijn. Om het scherm tegen beschadiging te beschermen, is er een beschermfolie aangebracht, die het scherm tegen verschillende soorten schade beschermt en de levensduur van het apparaat verlengt.

Hoe plak je de film zonder luchtbellen?
Hoe plak je de film zonder luchtbellen?

Noodzakelijk

  • - servet of dutje;
  • - middelen voor het reinigen van het aanraakscherm;
  • - plastic kaart.

instructies:

Stap 1

Voordat je de folie aanbrengt, moet je het scherm grondig reinigen van allerlei soorten vuil die luchtbellen kunnen veroorzaken. Zelfs vingerafdrukken op het scherm kunnen blaasvorming op de film veroorzaken en daarom is het noodzakelijk om het oppervlak eerst te ontvetten. Gebruik hiervoor het speciale servet dat bij de film wordt geleverd. Indien nodig kunt u een pluizendoek en een speciale touchscreenreiniger gebruiken.

Stap 2

Haal de folie uit de verpakking. Verwijder het speciale papieren lipje om het beschermende deel te verwijderen. Plaats een hoek van de film tegen het glas van uw apparaat en blijf aan het bloemblad trekken terwijl u de film geleidelijk op uw telefoonscherm aanbrengt. Trek de beschermlaag er helemaal af en plak de folie op het scherm van het toestel.

Stap 3

In het geval dat het product oneffen is, kunt u het een beetje optillen en opnieuw lijmen om de gewenste gebieden uit te lijnen. Denk eraan dat u de plakzijde van de folie nooit mag aanraken, anders blijven er sporen achter.

Stap 4

Neem een willekeurige plastic kaart en gebruik de rand om luchtbellen over het hele oppervlak van het scherm glad te strijken. Veeg met de kaart over delen van het telefoonscherm. Ga door met de bewerking totdat alle oneffenheden op het oppervlak zijn verwijderd. Vervolgens kunt u de bovenste beschermlaag voorzichtig verwijderen met een papieren bloemblad. De filmaanvraagprocedure is voltooid.

Aanbevolen: