Hoe Plak Je Een Film Op Een Tablet?

Inhoudsopgave:

Hoe Plak Je Een Film Op Een Tablet?
Hoe Plak Je Een Film Op Een Tablet?

Video: Hoe Plak Je Een Film Op Een Tablet?

Video: Hoe Plak Je Een Film Op Een Tablet?
Video: Hoe films op ipad of tablet zetten 2024, Mei
Anonim

Een film voor een tablet is een noodzakelijk accessoire dat uw apparaat beschermt tegen mechanische schade. Zelfs als je goed voor het apparaat zorgt, zullen er na een paar maanden kleine maar vervelende krasjes op verschijnen. Daarom is het aan te raden om direct na aanschaf van de tablet de beschermfolie op te plakken.

Hoe plak je een film op een tablet?
Hoe plak je een film op een tablet?

Noodzakelijk

  • - de tablet;
  • - beschermfolie;
  • - plastic kaart;
  • - spray voor het display;
  • - viscose servet.

instructies:

Stap 1

De meeste mensen kunnen de screenprotector de eerste of tweede keer niet plakken. Eronder zijn stofdeeltjes zichtbaar, soms is het onmogelijk om luchtbellen te verwijderen. Als u echter een aantal aanbevelingen opvolgt, zullen dergelijke defecten uw apparaat niet bedreigen. Het is beter om de voorkeur te geven aan kwaliteitsfilms. Ze zijn niet goedkoop, maar indien nodig kunnen ze worden afgepeld, gewassen en opnieuw worden gelijmd.

Stap 2

Het is beter om de film in de badkamer te plakken door een warme kraan te openen. Het water zal stof in de lucht aantrekken, waardoor u een aantal problemen kunt voorkomen.

Stap 3

Bereid het oppervlak zorgvuldig voor. Het is noodzakelijk om de vettige vlekken te verwijderen die zijn achtergebleven na het aanraken van de vingers. Het is aan te raden hiervoor speciale LCD-sprays te gebruiken. Spuit een kleine hoeveelheid van de spray op de speciale rayondoek die bij de oplossing wordt geleverd en veeg het display schoon. Herhaal de handeling indien nodig. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen sporen of strepen op het scherm achterblijven.

Stap 4

Als u stofdeeltjes op het scherm ziet, gebruik dan papieren tape. Het kan op het display worden geplakt en direct worden afgescheurd. Papiertape laat geen plakkerige vlekken achter, maar verwijdert perfect stof.

Stap 5

Plaats de tablet op een vlakke ondergrond. Haal de folie uit de verpakking. Er zijn meestal twee beschermende coatings op de film. Scheur voorzichtig Cover #1 af en draai de film om. Lijn de hoeken van de film uit met de bredere kant van de tablet en zorg ervoor dat deze perfect aansluit op de rand.

Stap 6

Houd de film met uw linkerhand vast zodat deze niet te snel plakt, en pak een eventuele plastic kaart met uw rechterhand. Gebruik een kaart om het oppervlak van het geplakte deel van de film glad te maken. Als je stofdeeltjes ziet bezinken, leg dan de kaart opzij en lijm en verwijder de tape weer op het gewenste gebied. Laat geen luchtbellen ontstaan.

Stap 7

Ga door met het lijmen van de film totdat u de tegenoverliggende rand van het scherm bereikt. Evalueer het resultaat van je werk. Als het oog je in de steek heeft gelaten, en de beschermfolie is scheef, als er nog luchtbellen of stof onder zitten, kun je het eraf halen, onder water afspoelen, laten drogen en de hele procedure herhalen.

Stap 8

Als je tevreden bent met het resultaat, verwijder dan de tweede beschermlaag van de film Begin vanuit de hoek en trek de beschermkap er voorzichtig af.

Aanbevolen: