Hoe De N73 Als Webcam Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De N73 Als Webcam Te Gebruiken
Hoe De N73 Als Webcam Te Gebruiken

Video: Hoe De N73 Als Webcam Te Gebruiken

Video: Hoe De N73 Als Webcam Te Gebruiken
Video: N73 as webcam 2024, Mei
Anonim

Nokia N73 is een populaire Symbian-smartphone. Naast de standaardfuncties kan de telefoon dankzij de ingebouwde digitale lens ook fungeren als webcam. U kunt uw telefoon aansluiten op een computer via USB of Bluetooth, terwijl de webcamfunctionaliteit wordt geleverd door de Mobiola Web Camera-toepassing.

Hoe de N73 als webcam te gebruiken
Hoe de N73 als webcam te gebruiken

Noodzakelijk

  • - Mobiola-webcamera;
  • - de aanwezigheid van een USB-kabel of Bluetooth-connectiviteit

instructies:

Stap 1

Download de Mobiola Web Camera applicatie voor smartphone (.sis) en voor computer (.exe), en installeer volgens de instructies van de installateurs.

Stap 2

Open het programma op uw telefoon en selecteer met de linker softkey het menu "Functies".

Stap 3

Selecteer "Instellingen". Pas de kwaliteit van het videosignaal, de verzadiging, het contrast en het compressieniveau aan.

Stap 4

Voer de applicatie uit op uw computer. Klik op de knop "Verbinden" in het lopende programma op de smartphone, na het selecteren van het juiste verbindingstype (USB of Bluetooth). U ziet de streamingvideo.

Stap 5

Een afbeelding van de cameralens van de smartphone verschijnt in de applicatie op de computer en het Mobiola Web Camera-pictogram op het Windows-paneel wordt groen.

Stap 6

De computer past ook de beeldkwaliteit aan met dezelfde instellingen. Op het tabblad "Instellingen" kunt u de optie "Uitvoeren bij opstarten" selecteren, zodat de toepassing met Windows start. Als er geen afbeelding is, probeer dan een andere poort te selecteren in hetzelfde item "Instellingen". De camera is opgesteld.

Stap 7

Voer het programma uit dat u nodig hebt om videogesprekken te voeren. In Skype volstaat het om de juiste instellingen te maken. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" - "Video-instellingen". Selecteer in het veld "Selecteer een webcam" met behulp van de vervolgkeuzelijst "Mobiola Video Source".

Stap 8

Er is geen alternatief voor Mobiola Web Camera voor Nokia N73. Het programma geeft een duidelijk beeld, u hoeft het apparaat alleen maar handig te positioneren en de nodige instellingen te maken. Met de applicatie kun je de afbeelding ook 180 graden draaien, wat het handiger maakt om je telefoon als webcam te gebruiken. Het is ook mogelijk om uit te zenden vanaf de camera aan de voorkant.

Aanbevolen: