Hoe U Uw Mobiel Kunt Controleren Op Virussen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiel Kunt Controleren Op Virussen
Hoe U Uw Mobiel Kunt Controleren Op Virussen

Video: Hoe U Uw Mobiel Kunt Controleren Op Virussen

Video: Hoe U Uw Mobiel Kunt Controleren Op Virussen
Video: How to check your phone for viruses - 5 easy steps 2024, April
Anonim

De ontwikkeling van mobiele technologie heeft ertoe geleid dat ze virussen begonnen te creëren die besturingssystemen zoals Android of Windows Mobile infecteerden. Daarom is het noodzakelijk om beveiligingsmaatregelen te nemen voor telefoons.

Hoe u uw mobiel kunt controleren op virussen
Hoe u uw mobiel kunt controleren op virussen

Noodzakelijk

mobiele antivirus

instructies:

Stap 1

Als u een mobiele telefoon met Windows Mobile, Android of Symbian bezit, koop dan de gelicentieerde Spy Monitor Pro-software in een gespecialiseerde winkel.

Stap 2

Installeer dit programma met behulp van de installatiewizard op uw mobiele apparaat. Voer een systeemscan op de achtergrond uit om uw telefoon normaal te laten werken. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op de knop "Virussen verwijderen".

Stap 3

U kunt uw mobiele apparaat ook opschonen met de antivirussoftware die op uw pc is geïnstalleerd. Verbind uw telefoon met een pc met een USB-kabel. Voltooi de vereisten van "Apparaatinstallatiebeheer". Start het systeem opnieuw op om alle opties van kracht te laten worden. Klik op de snelkoppeling "Deze computer". Zoek in het dialoogvenster dat verschijnt de virtuele schijfpartitie met de naam van uw mobiele telefoon. Klik erop met de rechtermuisknop en druk op de knop "Controleren op virussen". Wanneer deze bewerking is voltooid, klikt u op de link "Alles behandelen".

Stap 4

Om uw mobiel op virussen te controleren, downloadt u Kaspersky's mobiele antivirus van de officiële website (https://www.kaspersky.ru/mobile-security-trial?chapter=207367982). Geef aan op welk platform je mobiele telefoon draait. Deze versie is een proefversie en werkt 7 dagen. Installeer deze software op uw apparaat. Scan het systeem. Wanneer virussen worden gevonden, klikt u op "Virus verwijderen"

Stap 5

Voor een veilige en volwaardige werking van uw telefoon, schaf u de volledige versie van de mobiele antivirus aan. Dit geeft u betrouwbare bescherming en bruikbaarheid wanneer zich problemen voordoen.

Aanbevolen: