Hoe U Uw Account Op Uw Mobiel Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Account Op Uw Mobiel Kunt Controleren
Hoe U Uw Account Op Uw Mobiel Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Account Op Uw Mobiel Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Account Op Uw Mobiel Kunt Controleren
Video: HOW TO Hilti ON!Track app 1: Account set-up & Download 2024, April
Anonim

Het kan op elk moment nodig zijn om uw saldo te achterhalen (bijvoorbeeld om niet op het vereiste moment op nul op de rekening te blijven staan en het op tijd aan te vullen). Om dit te doen, heeft elke mobiele operator een nummer (vaak meer dan één) waarmee de abonnee zijn account kan achterhalen. Dit nummer is overigens op elk moment van de dag bereikbaar.

Hoe u uw account op uw mobiel kunt controleren
Hoe u uw account op uw mobiel kunt controleren

instructies:

Stap 1

Abonnees van de mobiele operator "Beeline" kunnen altijd op de hoogte zijn van de status van hun account dankzij zo'n handige service als "Balans op het scherm". U hoeft maar één keer * 110 * 902 # in te toetsen, dan verschijnt er een regel op uw scherm met de accountstatus. Het activeren van de dienst is gratis, maar voor het dagelijks gebruik van de dienst betaalt de abonnee een vergoeding van 50 kopeken. U kunt de balans echter op een andere manier achterhalen. Bel gewoon * 102 # en ontdek het.

Stap 2

De operator "Megafon" heeft verschillende nummers waarmee u de status van uw account kunt achterhalen. U kunt 0501 of * 100 # bellen. Beide zijn gratis (behalve voor roaming). De operator maakt het ook mogelijk om uw saldo per sms te achterhalen. Het is noodzakelijk om een bericht te sturen met de tekst B (of B) naar het nummer 000100.

Stap 3

Als uw telecomoperator "MTS" is, neem dan contact op met de abonneeservice op het gratis nummer 0890 of bel (495) 7660166. Bovendien kunt u uw saldo achterhalen dankzij een service genaamd "Internet Assistant". Ga hiervoor naar de officiële website van de operator, selecteer uw locatie en open het tabblad "Internet Assistant" (volg daarna de instructies op de website). Er is nog een vrij eenvoudig nummer waarmee u uw account kunt achterhalen. Dit is het getal * 100 #.

Aanbevolen: