Hoe U Uw IPod-model Kunt Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPod-model Kunt Identificeren?
Hoe U Uw IPod-model Kunt Identificeren?

Video: Hoe U Uw IPod-model Kunt Identificeren?

Video: Hoe U Uw IPod-model Kunt Identificeren?
Video: How to identify your Apple iPod Touch model 2024, April
Anonim

Apple heeft veel modellen iPods uitgebracht die gemakkelijk door de namen kunnen worden verward. U moet de identifier van uw apparaat kennen om te controleren of aan de systeemvereisten wordt voldaan en om een idee te hebben van de functionaliteit en mogelijkheden.

Hoe u uw iPod-model kunt identificeren?
Hoe u uw iPod-model kunt identificeren?

instructies:

Stap 1

Let bij het identificeren van uw iPod-model op het volgende: Multi-touch-display, bedieningsknoppen, bedieningswiel, scrollwiel, sensorwiel en hoofdtelefoon met afstandsbediening. de hoeveelheid geheugen, de aanwezigheid van een kleuren- of zwart-witscherm; de aanwezigheid van een dockconnector, clip of camera.

Stap 2

Om de grootte van de harde schijf te bepalen, gaat u naar het item "Hoofdmenu" - "Instellingen" - "Over apparaat" (voor iPod Touch bevindt dit menu zich in "Instellingen" - "Algemeen" - "Over apparaat"). Bij sommige modellen staat de geheugencapaciteit aangegeven op de achterkant van de behuizing.

Stap 3

Zoek naar een camera op je apparaat. De iPod Touch 4 heeft twee ingebouwde camera's, de speler zelf kan wit of zwart zijn. De iPod Touch 3 heeft alleen een naar achteren gerichte camera en verschilt aan de buitenkant van de iPod Touch 2 doordat het modelnummer A1318 is onder de gravure. Er zit ook een camera op de iPod Nano 5, die de vorige generaties ontbraken.

Stap 4

Als er geen camera is, let dan op het display van het apparaat. De zesde generatie iPod Nano heeft een touchscreen-display dat kleiner is dan de iPod Touch en Nano 5. De Nano 3 heeft een breder display dan de rest van de Nano. De iPod Shuffle is klein en mist daardoor een scherm. De iPod Classic-modellen hebben een breedbeeldscherm (het nieuwste model heeft 160 GB opslagruimte, de eerdere spelers hebben respectievelijk 120 GB en 80 GB).

Stap 5

De Shuffle 3 heeft een driewegknop en is kleiner dan de vorige twee generaties. De Nano 2 is kleiner, terwijl de klassieke Nano een dock en koptelefoonaansluiting aan de onderkant van de behuizing heeft. Eerdere iPod Mini en iPod met monochrome schermen zijn uitgerust met een bedieningswiel.

Aanbevolen: