Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Identificeren
Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Identificeren

Video: Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Identificeren

Video: Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Identificeren
Video: Hoe ondertekent u uw contract elektronisch ? – Cetelem.be 2024, April
Anonim

Het gebrek aan informatie over het telefoonmodel op zijn lichaam maakt het niet onmogelijk om te bepalen. U kunt het model van een bepaalde mobiele telefoon tegenwoordig op drie verschillende manieren achterhalen.

Hoe u uw telefoonmodel kunt identificeren
Hoe u uw telefoonmodel kunt identificeren

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, productdocumenten

instructies:

Stap 1

Als je op straat bent en informatie over een mobiele telefoon nodig hebt, kun je de informatie over het model bekijken bij elke dichtstbijzijnde mobiele telefoonwinkel. Neem hiervoor contact op met de salonmanager of zoek een soortgelijk apparaat in de etalage (telefoons zijn meestal gesorteerd op merk, dus het zal niet moeilijk zijn om het merk te vinden dat je nodig hebt). Hier kunt u ook informatie vinden over de kosten van een nieuw product.

Stap 2

Naast het bezoeken van een gsm-salon kunt u op straat ook het model van uw telefoon bepalen door deze uit elkaar te halen. Open hiervoor de achterkant van het apparaat en verwijder de batterij uit de behuizing. Op het telefoonpaneel ziet u een sticker met informatie over het merk van de telefoon.

Stap 3

De eenvoudigste manier om uw telefoonmodel te bepalen, is door het uit te schakelen. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, schakelt u het weer in. Terwijl de telefoon opstart, toont het display informatie over het model.

Stap 4

U kunt het model mobiele telefoon ook controleren door de productdocumenten te raadplegen. De informatie waarin u geïnteresseerd bent, wordt weergegeven op de hoofdpagina van de instructies voor het apparaat. Naast instructies is informatie over het model te zien in de kassabon (in de regel worden dergelijke gegevens aangegeven in het veld "Model").

Aanbevolen: