Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Identificeren Op Adres

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Identificeren Op Adres
Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Identificeren Op Adres

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Identificeren Op Adres

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Thuis Kunt Identificeren Op Adres
Video: Рокетбанк – большой обзор и отзыв спустя 5 лет использования! 2024, April
Anonim

U kunt thuisadressen en andere informatie over een abonnee op telefoonnummer achterhalen in speciale mappen op internet of op verschillende schijven met databases van stadsabonnees.

Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt identificeren op adres
Hoe u uw telefoonnummer thuis kunt identificeren op adres

Het is nodig

een schijf met een naslagwerk of een internetverbinding

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale abonneelijsten in uw stad om uw thuistelefoonnummer op adres of achternaam te bepalen. Dergelijke gidsen kunnen worden gekocht op de markten van uw stad en in boekwinkels, of u kunt de bijbehorende databases op internet downloaden, bijvoorbeeld via torrents. U kunt de nodige informatie ook krijgen op stadsforums of op de officiële technische ondersteuningssites van de lokale telefooncentrale.

Stap 2

Ontdek het huisnummer van de abonnee door het overeenkomstige verzoek in te vullen op de website https://www.nomer.org/. Selecteer de stad waar de abonnee zou moeten wonen, voer de gegevens in die u bekend zijn in het formulier - achternaam, voorletters, voornaam, familienaam, telefoonnummer of woonadres (registratie) en druk op Enter. Selecteer in de lijst met resultaten die wordt weergegeven het resultaat dat het meest overeenkomt met de zoekcriteria.

Stap 3

Bel de technische ondersteuningsdienst van de stadstelefooncentrale of ga naar de officiële website. Ontdek het speciale servicenummer waarmee u de informatie kunt krijgen die u nodig heeft over de abonnee. Houd er rekening mee dat het nummer kan verschillen wanneer u belt vanaf een vaste en mobiele telefoon.

Stap 4

Bel het nummer dat u hebt ontvangen, wacht op het antwoord van de operator en verneem van hem de informatie waarin u geïnteresseerd bent over de abonnee. Houd er rekening mee dat het noodzakelijkerwijs moet verwijzen naar dit specifieke servicebedrijf. Het komt zelden voor dat informatie over gebruikers van diensten van derden wordt opgeslagen in de databases van de lokale PBX. Het is mogelijk dat er op uw verzoek verschillende geschikte opties beschikbaar zijn, dus schrijf ze allemaal op om ze allemaal te controleren. Houd er ook rekening mee dat er enkele fouten kunnen zijn in de operatordatabases.

Aanbevolen: