Hoe Flikkering Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Flikkering Te Verwijderen
Hoe Flikkering Te Verwijderen

Video: Hoe Flikkering Te Verwijderen

Video: Hoe Flikkering Te Verwijderen
Video: How to REMOVE FLICKER from your videos in Premiere Pro WITHOUT PLUGINS 2024, Mei
Anonim

De meeste mensen kunnen hun leven niet meer voorstellen zonder verschillende technische apparaten, waarvan de meest populaire een personal computer is. Hiermee kunt u veel nuttige dagelijkse taken uitvoeren. Onjuiste monitorinstellingen kunnen echter flikkeringen veroorzaken, wat nadelig kan zijn voor het zicht. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om een reeks bewerkingen uit te voeren om flikkering te elimineren.

Hoe flikkering te verwijderen
Hoe flikkering te verwijderen

instructies:

Stap 1

Bepaal de oorzaak van het flikkeren van de monitor. Dit kan worden veroorzaakt door het opgeven van een onjuiste vernieuwingsfrequentie, onjuiste installatie van videokaartstuurprogramma's of hardwarestoringen.

Stap 2

Breng uw monitor naar een service- of reparatiebedrijf als u vermoedt dat het flikkeren werd veroorzaakt door een specifiek probleem. Experts zullen de oorzaak van het probleem identificeren en elimineren. In sommige gevallen kan het raadzaam zijn om een nieuwe monitor aan te schaffen.

Stap 3

Wijzig de vernieuwingsfrequentie om flikkeren te verminderen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Opties", waar u op de knop "Geavanceerd" klikt. Er verschijnt een ander venster waarin het tabblad "Monitor" is geselecteerd.

Stap 4

Zoek de regel "Schermvernieuwingsfrequentie", waar u in het vervolgkeuzemenu een waarde van minimaal 60 Hz opgeeft. Controleer ook in de instellingen welke schermresolutie is ingesteld en stel indien nodig de juiste in. Voor monitoren met een 4:3-indeling is deze waarde bijvoorbeeld 1024x768. De bovenstaande methode voor het wijzigen van de vernieuwingsfrequentie is van toepassing op gebruikers met Windows XP of eerder.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van het Windows 7-besturingssysteem en ga naar het gedeelte "Schermresolutie", waar u "Geavanceerde opties" selecteert. Daarna volgen we dezelfde instructies als beschreven in de paragraaf hierboven voor het instellen van de verversingssnelheid en schermresolutie.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen". Deze methode om flikkering te elimineren, zal helpen wanneer het wordt veroorzaakt door een onjuiste installatie van het stuurprogramma. Ga naar het tabblad Hardware en selecteer het menu Apparaatbeheer.

Stap 7

Controleer het item "Beeldschermadapters" en "Monitoren". Als er een uitroepteken voor brandt, zijn uw gissingen bevestigd. U moet op de knop "Update" klikken of nieuwe stuurprogramma's downloaden van de officiële websites van de fabrikanten van uw videokaart of monitor.

Aanbevolen: